Arama sonuçları: *

• Users: eceem
  • Order by date
  1. E

NETGSM ev interneti kullanan var mı?

bende kullanıyorum memnunum. referans kodunu unutmayın NTG9OLB8QB
  2. E

Yardım 10-35 bin TL arası 12 taksitli f/p Telefon önerisi

taksit nerde yapıyorlar?
  3. E

💥Cep telefonu taksit sayısı değişti 💥

Taksit yapan site bulamadım mevzu nedir
  4. E

Minidump dosya analizi

Teşekkürler kardeşim
  5. E

Minidump dosya analizi

Mavi ekran alıyorum. Memtest86 sonucu temiz. Onedrive: https://drive.google.com/file/d/1dY16H73p07sYLQejRcHRYGF7y_CUbxz3/view İşletim Sistemi Microsoft Windows 10 Pro İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11320H @ 3.20GHz Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop...
  6. E

Steam açınca internet yavaşlıyor

Görev yöneticisinde ağ harcayan herhangi program vs yok.
  7. E

ve cs 2 de bu görünüyor.
  8. E

Merhaba; Steamden oyun açınca download 90 iken 10 a upload 10 dan 0.3 e düşüyor. İndirmeler ve steam cloud kapalı. Antivirüs programı yok. Görev yöneticisinde ağ harcayan herhangi program vs yok.
  9. E

RTX 40 serisi ddr5 sistem toplama

Ddr5 ve Rtx 40 serisi tavsiye lütfen. Max 45k ama 5 daha koy çıldırır derseniz 50 ye zorlarım. Teşekkürler
  10. E

42.000 TL gaming laptop tavsiyesi

Ram 2x ekran min 165hz olacak şekilde Casper monster hariç laptop önerisi alabilir miyim
  11. E

Ev için PSU tavsiyesi

Selamlar. Deprem bölgesindeyim elektrik kesintisi çok oluyor. PSU alcam da kaçlık hangi marka alsam? Tel şarjı led ampül vs takmak için
  12. E

🔥İndirim Nutella Kakaolu Fındık Kreması 25 gr x 15 24,95 TL

Beyler yazık günah ben iptal ettim. 5 Gr da Nutella yemiyelim. 1672486788 Adama yazık la kardeş. Kupon gelmese de Rabbim başka yerden gönderir.
  13. E

Corsair cs go equalizer ayarı nasıl olmalı?

Kendi gelen ayarları zaten sıkıntılı ayak sesleri vs
  14. E

Corsair void elite rgb 7.1 kulaklık ses kasma sorunu ve dip ses

Ses kasmayı çözdün mü
  15. E

Corsair Void Elite kulaklıkta yazılım ayarları nasıl yapacağım

Zaten 7.1 geliyor dolby açmayı mı sordun
  16. E

Corsair cs go equalizer ayarı nasıl olmalı?

Merhabalar, Corsair Void Pro Wireless SE var. İcue (uygulaması) ayarlarında FPS mod seçince sanki dinozor yürüyor gibi ses geliyor CS GO'da. Ses kasılmıyor yani. Equalizer ayarları için yardımcı olabilirmisiniz?
  17. E

Fiber kablolama

Selamlar binaya fiberoptik kablo çekildi cihaz bağlanacak. Ev 3. Katta 2 sene önce bina içi kablolama yapıldı. Fiber için yeni kablolama gerekli midir ? Beyaz olan kablolar eve çıkan kablolar. Turuncu olan fotoğraf fiber olan.
  18. E

Yardım pc hızlandırmak icin öneriler

Donanımdan önce Malwarebytes kur temizle bişeyler varsa etkili olur
  19. E

Sistem yükseltme

En mantıklısı
  20. E

Sistem yükseltme

Sistemi yükseltmek istiyorum; Pc 4 5 yıllık var. Zamanında bu kadar bilgi yoktu. Kaynaklar sınırlıydı. Sistemi yükseltmek mantıklı mı? Neler yanlış? Neleri değiştirmem mantıklı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.) -İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz...
Top Bottom