E eceem 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim ece 6 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, Corsair Void Pro Wireless SE var. İcue (uygulaması) ayarlarında FPS mod seçince sanki dinozor yürüyor gibi ses geliyor CS GO'da. Ses kasılmıyor yani. Equalizer ayarları için yardımcı olabilirmisiniz?
Merhabalar, Corsair Void Pro Wireless SE var. İcue (uygulaması) ayarlarında FPS mod seçince sanki dinozor yürüyor gibi ses geliyor CS GO'da. Ses kasılmıyor yani. Equalizer ayarları için yardımcı olabilirmisiniz?
stereohearts 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,462 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 15,510 Konum Cehennem İsim Enes Instagram @stereocrypex Steam ✪SoloTürk Twitter rulerkoala Discord stereohearts#1401 6 Temmuz 2021 #2 Şahsen ekolayzırla oynamanızı tavsiye etmiyorum, ama yapıcaksanız kendiniz deneyerek bulmalısınız ayarı
Şahsen ekolayzırla oynamanızı tavsiye etmiyorum, ama yapıcaksanız kendiniz deneyerek bulmalısınız ayarı
E eceem 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim ece 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 stereohearts yazmış: Şahsen ekolayzırla oynamanızı tavsiye etmiyorum, ama yapıcaksanız kendiniz deneyerek bulmalısınız ayarı Devamı için tıklayın... Kendi gelen ayarları zaten sıkıntılı ayak sesleri vs
stereohearts yazmış: Şahsen ekolayzırla oynamanızı tavsiye etmiyorum, ama yapıcaksanız kendiniz deneyerek bulmalısınız ayarı Devamı için tıklayın... Kendi gelen ayarları zaten sıkıntılı ayak sesleri vs