Arama sonuçları: *

1. Dexter_

İphone fiyatlarında düşüş olacak mı ?

Arkadaşlar bu zamanlarda iphone alma ihtimalim var ama bir arkadaşım 2 ay sonra fiyatların düşeceğine dair bir şeyler demişti ama emin olamıyorum sizce iphone veya genel olarak telefon fiyatlarında düşüş olacak mı beklemelimiyim ?
  2. Dexter_

Kızların ihanet etmeye olan yatkınlıkları

çok sevdiğim bir sevgilim vardı.Ona her şeyi alırdım çiçekler,hediyeler,manevi değer taşıyacak küçük hediyeler vs. ona her zaman onu ne kadar sevdiğimi söylerdim. Birlikte hayaller kurardık işte aynı eve çıkalım,sahilde sabahlayalım,dolaşalım tozalım,müzelere gidelim vs. Ve bir gün bir tartışma...
  3. Dexter_

5 Yıllık Çıkar Arkadaşlığı

Ahmet Mehmet senin yanında murat için kötü konuşuyorsa, muratın yanında da senin için kötü konuşurlar veya kendi aralarında bu hiç bir zaman sekmez. Etrafındaki dostları düzgün belirlemen gerekir. Bence hayatından yavaş yavaş çıkmaları sana yaptıkları bir iyilik sen de hiç bir şekilde dönüp...
  4. Dexter_

Oturarak çalışacak iş önerir misiniz ?

İnternet üzerinden yurt dışında bazı türk iş insanları öğrenciler için kolay yapılabilecek iş ilanları veriyor. 2022 de yapmıştım ama site adlarını unuttum. Mesela ben bir rus iş adamının işlerini halletmiştim adam elektrik mühendisiydi kendisi için bir site hazırlıyordu 2000 e yakın bira resmi...
  5. Dexter_

kalori açığı bıraktım ama kilo aldım

Beslenmeni daha çok protein ağırlıklı, yanında sebze meyveni eksik etmeden, imkanın varsa hassas terazi alarak uygulamalardan kalori sayımı yaparak yap. Önerebileceğim uygulama fatsecret. Bunları yapamıyorsan bence diyetisyene giderek beslenme programı isteyebilirsin.
  6. Dexter_

10. sınıf kaç dersten kalırsam sınıf tekrarı yaparım

10. sınıfta bırakmazlar, sorumluluk derslerine girersin 11. sınıfta
  7. Dexter_

Okulda puff yakalattım

Pek bir şey olmaz diye düşünüyorum, kaçıncı sınıfsın ?
  8. Dexter_

Üniversite için alınabilecek kullanışlı laptop önerileri

teşekkür ederim <3
  9. Dexter_

Üniversite için alınabilecek kullanışlı laptop önerileri

Bu sene üniversiteye gitme planlarım var eğer üniversiteye gidersem nasıl bir laptop almam gerekir veya sizce laptop almalımıyım?
  10. Dexter_

Derin bir ilişki konusunda tavsiye,yol gösterme

Umarım :)
  11. Dexter_

19 yani 3 4 tane sevgilisine şahit oldum 1717016653 teşekkürler
  12. Dexter_

Biliyorum yaptığım hata, ama gönlüme laf geçiremedim en azından ne yapabileceğime dair destek verirsen sevinirim.
  13. Dexter_

Arkadaşlar benim uzun zamandır arkadaş olduğum bir kız arkadaşım vardı ben bu kıza çok aşıktım açıldım sevgili olduk ayrıldık vs. ama sıkıntı şu ben bu kıza açılmadan önce bu kızın exiyle 1 2 aylık bir samimiyetimiz vardı haala da takipleşiriz veya birbirimizi gördüğümüzde selamlaşır ederiz o...
  14. Dexter_

İlişki konusunda yardım

Beyler bugün sevgilimle bir konuda tartıştık ve o konuda ona güvenmediğimi hissettirdim galiba önceden de böyle güven konuları geçiyordu ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin 1651279260 Olay: Sevgilimin arkadaşı bir kıza sevgilimin beni ilişkide 3 kişiyle aldattıgını söylüyor o kız sevgilime...
  15. Dexter_

1600-1800 TL Arası monitör önerisi

attığın linklerde ıps olduğu galiba belirtilmemiş ve ya ıps değil eminmisin?
  16. Dexter_

1600-1800 TL Arası monitör önerisi

Arkadaşlar ıps bir monitör arıyorum ekran 27inç olabilirse sevinirim 144hz ideal önere bileceğiniz bir şeyler varsa sevinirim:)...
  17. Dexter_

Youtube Kanal Ad Önerisi.

saolun...
  18. Dexter_

EfEdit iyi gibi
  19. Dexter_

ef.e.dit olabilirmi...
Top Bottom