Pek bir şey olmaz diye düşünüyorum, kaçıncı sınıfsın ?Okulda arkadaşls puff içerken yakalandık puff benim değil normaldede sigara vb kullanmam ceza ne olur aileye gidermi acil yardım
Ailen gider umarim ama birsey olacagini sanmiyorumOkulda arkadaşls puff içerken yakalandık puff benim değil normaldede sigara vb kullanmam ceza ne olur aileye gidermi acil yardım
Ciddimisin laAileme gitti okulu bıraktım yarın sabahtan sanayide işe başlıyorum allah bsşa vermesin hayatım kaydı
5 yıl sonra sanayide parayı basınca iyiki pufu yakalatmışım diyecek.!Ciddimisin la
sosyal hayatı biticek yorgunluk zaman bulamama depresyon daha neleri olucak bunları güzel bi şekilde aşarsa evet dediğin doğru5 yıl sonra sanayide parayı basınca iyiki pufu yakalatmışım diyecek.!
Aileme gitti okulu bıraktım yarın sabahtan sanayide işe başlıyorum allah bsşa vermesin hayatım kaydı
bu saydığın sebeplerden ötürü bir kaç hafta sonra bu mesleği %90 bırakacağım. para her şey değilmiş onu öğrendim.sosyal hayatı biticek yorgunluk zaman bulamama depresyon daha neleri olucak bunları güzel bi şekilde aşarsa evet dediğin doğru