Arama sonuçları: *

1. GTX 1060

Elinde şarap story olan varmı ?

Arkadaşlar elinde otantik mekan şarap story/video/fotoğraf olan varmı ? Bir instagram hesabı açacağım konsept hazırlıyorum, gerçek kişilerin çektiği fotoğraflar/videolar kullanmak istiyorum.
  2. GTX 1060

Max 25K Kasa + Monitör önerisi

Arkadaşlar full oyun için Max 25K ya Kasa + Monitör ne alabilirim ?
  3. GTX 1060

İngilizce kelimeleri nasıl ezberlerim ?

4. GTX 1060

İngilizce kelimeleri nasıl ezberlerim ?

Arkadaşlar yarın kelime sınavım var elimde 200 kelimelik bir kağıt var haftaiçi oluşan dersler problemlerden vs quize çalışamadım bu 200 kelimenin 100 kelimesini nasıl hızlıca çalışıp öğrenebilirim ?
  5. GTX 1060

Mikrofonlu Amfi Hoparlör önerisi

Arkadaşlar bir eğitim kurumunda kullanılacak Mikrofonlu Hoparlör ihtiyacımız var hem müzik çalmak için hem ayrıten konuşmalar konferanslar yapılırken kullanmak için nasıl bir ürün almalıyız ? önerdiğiniz ürün varmı ?
  6. GTX 1060

Ders çalışamama sorunu nasıl çözülür ?

Arkadaşlar mezun öğrenciyim dershane ile sınava dilden hazırlanıyorum, fakat oturup bi türlü ders çalışamıyorum çözmem gereken testler var onları dahi çözmüyorum bu durumu nasıl geçirebilirim ? Etütte oturuyorum 20dk çalışıp sonra kaçasım geliyor yaptığımda kulaklığı takıp müzik açıp gidiyorum...
  7. GTX 1060

Bakan kıza nasıl yanaşılır?

Aynı sınıftayız hiç muhattap olmadım sadece dikkatimi çeken kız hep bakıp duruyor sanki bir şey söyleyecek gibi ama ben hiç yanaşmadım özgüvensizlik+asosyallikten
  8. GTX 1060

hocam valla çok ciddiyim çok güzel bir kız içim gidiyor, özelden yazdım.
  9. GTX 1060

Gittiğim dershanede bir kız var aşırı güzel 1 haftadır geçerken falan hep bakıyor bugünde bayağı bayağı bakıp kesiyordu sanki bir şey söyleyecekmiş gibi, ben ise öyle es geçip gidiyorum ara ara uzaktan bakıyordum. Bu kızla nasıl sohbet başlatabilirim? Aşırı asosyal öz güvensiz biriyim ama...
  10. GTX 1060

Kızlarla nasıl sosyalleşebilirim?

maalesef çok sosyal fırsat sunmuyor merkezdeyim yine bi şey yok, evden çalışmam trendyol satıcı profili işletiyorum çalıştığım mağazanın ürünlerinin listelenmesi satış takibi ciro takibi vb vb şeyler
  11. GTX 1060

Kızlarla nasıl sosyalleşebilirim?

Şanlıurfa'da yaşıyorum, evden çalışan biriyim dışarı çıkacak hiçbir yer yok sabahtan akşama CS:GO atmaktan evde kafayı yedim şehir hiçbir Club falan yok sadece cafeler var onlar da erkekten serseriden geçilmiyor Tinder falan da işe yaramıyor hep fake profiller dolu. Çevremde ki herkes erkek...
  12. GTX 1060

Yeni bir vücut yeni bir kişilik için önerileriniz nelerdir?

maalesef gym de yakın direkt okuldan çıkıyorum karşımda
  13. GTX 1060

Yeni bir vücut yeni bir kişilik için önerileriniz nelerdir?

Aktif bir iş hayatı ve saçma sapan bir kızın getirdiği psikolojik bunalımlar nedeniyle kendime bakamıyordum tamamen salmıştım kendimi hem göbek yaptım hem fazla yağlı vb beslenmeler yüzünden sivilcelerim alerjim azdı. Eğitim nedeniyle işten çıktım kızdan da ayrıldık zaten, 15 günlük bunalıma...
  14. GTX 1060

Manevi mutluluk nasıl sağlanır ? Bunalımdayım

yani hocam yıllardır çalışıyorum biriktiriyorum + çalıştığım için ailem de destek oluyordu öyle böyle geldik buralara.
  15. GTX 1060

Manevi mutluluk nasıl sağlanır ? Bunalımdayım

Dostlar yaş 19, küçükken maddi durumumuz kötüydü aklımın ucundan geçirmediğim benim için ultra lüx sayılan ulaşmam dediğim birçok şeye şuan sahibim yıllarca sanayi de çalıştım 7 yaşımdan beri çalışıyorum hep ne istediysem aldım ama bi türlü mutlu olamıyorum şimdi de ne istesem anında...
  16. GTX 1060

Elektro Gitaradan anlayan bilen varmı ?

Arkadaşlar şuan aktifte Klasik Gitarım bulunmakta çalmayı bilmiyorum Eylül ayının ilk haftası kurs başlayacak fakat ben Elektro da çalmak istiyorum biliyorum elektrolar maalesef ülkemizde çok pahalı Amfi ile beraber max 8 bin tl bütçem var bu bütçe bandında alınabilecek 0 veya 2.el en iyi...
  17. GTX 1060

Bir anda depresifleşme durumu nasıl geçer?

bunun da annesiyle sorunları vardı, anne kız ilişkimiz yok babamla aram daha iyi diyordu, birde kedileri seviyordu 1724488245 hocam halimde bir şey yok her yönden iyiyim sadece bu konu aklıma gelince aniden depresifleşiyorum.
  18. GTX 1060

Bir anda depresifleşme durumu nasıl geçer?

Arkadaşlar biliyorum belki kimse Psikolog/Psikiyatr değildir ama yaşayanlar anlayanlar vardır yardım adına açıyorum konuyu. Çok sevdiğim kız vardı psikolojik sıkıntılıydı (kullandığı, içtiği şeylerden olabilir bilemiyorum) en son geçen hafta aslında beni hiç sevmediğini benim onun için sadece...
  19. GTX 1060

Sad edit sayfası olan varmı ?

Dostlarım sad edit sayfası olan varsa içerik amaçlı, kandığım bu mesajları kullanabilir, video hazırlayan/paylaşan olursa bana da atarsa sevinirim paylaşırım da. Yanarım yanarım da arada 9 gün olmasına yanarım... :(
  20. GTX 1060

Kötü bir kıza olan takıntı nasıl geçer ?

Bi kızla aramı yapmaya çalışıyordum önce her şey çok iyiydi sonra bir anda soğuk yapmaya bahanelere falan başladı çok garipti her şey terse döndü farklı mevzular çıktı, arayı daha da bozdum hiç olmayacak raddeye geldi aşırı soğudum kızdan her yerden engelledim. Ama bi türlü aklımdan çıkmıyor bi...
Top Bottom