GTX 1060
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 336
- İsim
- Asus Dual GTX 1060
- İlgilendiği Kategoriler
- Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Dostlar yaş 19, küçükken maddi durumumuz kötüydü aklımın ucundan geçirmediğim benim için ultra lüx sayılan ulaşmam dediğim birçok şeye şuan sahibim yıllarca sanayi de çalıştım 7 yaşımdan beri çalışıyorum hep ne istediysem aldım ama bi türlü mutlu olamıyorum şimdi de ne istesem anında ulaşabiliyorum ama hiç bi şey mutlu etmiyor her şey geçici zevk gibi geliyor bir şeye seviniyorum sonra geçiyor
DEHB mi dersiniz Psikolojik sorun mu dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama son zamanlarda bu durum beni rahatsız ediyor maddi olarak istediğim her şeye ulaşabiliyorum ama manevi rahatlığa mutluluğa ulaşamıyorum.
2023 Clio equilibre otomatik arabam (aile arabası değil kendime ait, ailenin ayrı var)
15 pro Max telefonum
1 adet üst seviye akustik gitar 1 adet elektro gitarım
1 orta seviye beyaz sistemim var (gtx 1060 + i3-12100f)
Evlenecek olursam babadan hazırda 1 ev 1 cadde üstü dükkan
Heves edip aldığım 2 adet havalı tüfek + ok yay seti + kamp ekipmanları
Xbox konsol seti
Salcano Bisiklet
Kıyafetlerimi hep beyaz seçiyorum kot ceketim ayakkabım kemerim dahi hep beyaz (hastalık gibi biraz)
Daha aklıma gelmeyen bir çok şey var
Her hafta farklı şehirlerde günibirlik gezmeye gidiyorum 10 dan fazla şehir gezdim (haftaiçi para kazanıyorum haftasonu yiyorum)
Çok sosyal değilim çevremdeki yakın arkadaşım dediğim kişi sayısı bi elin parmaklarını geçmez
Birde akraba ilişkileri de yok maalesef insanların amcaoğlu dayıoğlu ilişkilerini görünce aşırı kıskanıyorum bizimkiler hepsi bana düşmanmış gibi bakıyor.
DEHB mi dersiniz Psikolojik sorun mu dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama son zamanlarda bu durum beni rahatsız ediyor maddi olarak istediğim her şeye ulaşabiliyorum ama manevi rahatlığa mutluluğa ulaşamıyorum.
2023 Clio equilibre otomatik arabam (aile arabası değil kendime ait, ailenin ayrı var)
15 pro Max telefonum
1 adet üst seviye akustik gitar 1 adet elektro gitarım
1 orta seviye beyaz sistemim var (gtx 1060 + i3-12100f)
Evlenecek olursam babadan hazırda 1 ev 1 cadde üstü dükkan
Heves edip aldığım 2 adet havalı tüfek + ok yay seti + kamp ekipmanları
Xbox konsol seti
Salcano Bisiklet
Kıyafetlerimi hep beyaz seçiyorum kot ceketim ayakkabım kemerim dahi hep beyaz (hastalık gibi biraz)
Daha aklıma gelmeyen bir çok şey var
Her hafta farklı şehirlerde günibirlik gezmeye gidiyorum 10 dan fazla şehir gezdim (haftaiçi para kazanıyorum haftasonu yiyorum)
Çok sosyal değilim çevremdeki yakın arkadaşım dediğim kişi sayısı bi elin parmaklarını geçmez
Birde akraba ilişkileri de yok maalesef insanların amcaoğlu dayıoğlu ilişkilerini görünce aşırı kıskanıyorum bizimkiler hepsi bana düşmanmış gibi bakıyor.