Arama sonuçları: *

1. kozkanat

Bootloader kilidini açarken hata veriyor.

Hocam değiştirebiliyorum ama zaten Türkiye yani
  2. kozkanat

Hocam bölge Türkiye olarak gözüküyor ne yapayım ki
  3. kozkanat

Global hocam
  4. kozkanat

Arkadaşlar elimde Redmi Note 12 Pro 5G bir cihaz var. Bootloader kilidini açmaya çalışıyorum "Mi Kilit açma durumu" kısmından "Hesap ve cihaz ekle" diyince "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasını alıyorum sebebi nedir?
  5. kozkanat

R5 6600H çoklu çekirdek performansı nasıl?

Çoklu çekirdekte fark var önemli mi bu fark? Laptop işlemcisi R5 6600H. İşlemci çok fazla ısınıyor arızalı mı diye test yapmak istedim. 1 sene önce ısınma problemi yoktu servise götürdüm. GPU sıcaklığı düştü ama CPU sıcaklığı aynı kaldı.
  6. kozkanat

Laptop işlemcisi çok fazla ısınıyor

Durum güncellemesi Servisi aradım format atın dediler :D yurtta olmama rağmen yaptım. Bir şey değişmedi tabikide pazartesi arayıp servise tekrardan göndermek istediğimi belirteceğim ama format atın dediklerinde işlemci 105 dereceyi görmüyorsa sorun yok dedi adam :D Umarım bakarlar tekrardan
  7. kozkanat

Hayır Lenovo ve önceden böyle değildi. İşemci bu kadar ısınmıyordu
  8. kozkanat

Laptop servisten daha yeni geldi. Birden fazla oyunda denedim ama tüm oyunlarda aynı problemi yaşadım. İşlemci kullanımı max %50 %55 civarında oluyor ama sıcaklığı 85-100 derece arasında oluyor. 10dk sonra sıcaklığı 90nın altına inmiyor zaten. Ekran kartına ağırlık veren oyunlarda denedim. Ekran...
  9. kozkanat

Yardım 30-40K Bandında laptop önerebilir misiniz?

hangi acer nitroyu önerirsin attıklarımdan
  10. kozkanat

Yardım 30-40K Bandında laptop önerebilir misiniz?

Çok fazla model var ve bir tık kararsız kaldım. 1722167545 https://www.trendyol.com/msi/bravo-15-c7vfk-252xtr-amd-ryzen-7-7735hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-p-784805507?boutiqueId=61&merchantId=357608...
  11. kozkanat

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Hocalarım bunda gecikme 12ms imiş ama galiba düşüyormuş nasıl düşüyor
  12. kozkanat

Note 12 Pro VS Note 12 Pro 5G

4g ve 5g modelleri arasında işlemci farkı da var. alacaksanız 5g modelini alın derim
  13. kozkanat

Nays Steam %20 Cashback vermedi

Cashbackler nasyda 2 veya 3 gün içerisinde veriliyor. Papara gibi anında verilmiyor.
  14. kozkanat

ya sipariş ettim de destekle uğraşmaya değer mi kutunu açmadan ürünün sıkıntılı olup olmadığını anlayamam ki? Anladığım kadarıyla kutusunu açarsak iade veya değişim olmuyor da kutuyu açmadan nasıl anlayacaz
  15. kozkanat

Bu arada az önce konuştum üye değilim ama numaramı yazdım dedim bugün aldıysanız kargo bilgileri yarın akşam saatlerinde kayıtlı telefonuna gelir dedi
  16. kozkanat

O nasıl sürpriz öyle kdbeldhrpdhrodhe ben her an takip ediyorum da burda bulamadım mesaj da gelmedi numaramı yazmıştım mail veya numara denen yere
  17. kozkanat

Hocam az önce sipariş verdim ama siparişimi nerden takip edebilirim bulamadım
  18. kozkanat

Yardım Logitech F710 Windows 11'de gözükmüyor.

Logitech F710 gamepad aldım ama nano alıcıyı bilgisayara takarken o algılama sesi gelmiyor. Aygıt yöneticisinde de bilimmeyen aygıt veya yeni bir aygıt yok. Nasıl yapacağımı anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
  19. Razer Basilisk V3 Mouse

Razer Basilisk V3 Mouse

Razer Basilisk V3 mouse satılık. Kutusundan sadece kontrol amaçlı çıkarıldı onun harici kullanılmadı.
  20. kozkanat

Çözüldü✓ kaliteli pc için gamepad önerisi

Hocam burdan mı aldın? Aldıysan nasıl olduğunu yazar mısın? Güvenilir mi?
Top Bottom