Yardım Superonline 1000Mbps 700TL geçmeli miyim?

Gigabit yok TT altyapısı kullanıyorlar. Turknet bu sansür işlerinde biraz daha esnek Superonline problem mi çıkarıyor o konuda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online oyun oynuyorum aslında neden öyle dediniz :D
Modem ayarlarının çoğu kilitli ayarlarla uğraşan biriysen pek sonuç çıkmıyor

Biz şu an 100lük tt altyapısına 650 veriyoruz. Tt altyapımız 1000i destekliyor. Superonline'nın bu kampanyası tt altyapısına uygun mu

Superonline taahhütsüz ise gecip deneyebilirsin. Beğenmezsen değişirsin.

Hocam ben 1 yıldır kullanıyorum 1 gbps.
Sakın geçmeyin, hıza falan aldanmayın yurtdışı çıkışları b0k gibi tabiri caizse.

60-70 pingle Fifa oynamaktan oyunsan soğudum bıraktım kariyer geçtim. CS desen 66 Ping alıyorum valve sunucusuna. Ulan TT-VDSL arkadaşım 40 Ping alıyor fiber arkadaşım 35 Ping alıyor böyle rezil bir sağlayıcı yok.

Tahahütümün son ayı direkt TT-VDSL geçeceğim bende. Modemi bile şimdiden aldım Hopper DSL.

Sansüronline denmesinin sebebi şu ne DNS kullanamıyorsun GoodbyeDPI bile çalışmıyor. Hayvan gibi DPI var.

Ha diyorsan ben 4k dizi film izlicem tak tak hızlı indiricem offline oyun oynayacağım yüksek oyunları anında indirmek istiyorum o zaman olabilir.

Türknet'e aylık 700 veriyorum. Yılbaşından sonra banko zam yapacaklar taahütsüzlüğün bir artısını görmedim. Aynı fiyata süperonline 700TL ne dersiniz geçmeli miyim?
Altyapısı varsa geç direkt hizmetleri baya iyiydi en son. Şuanki evde altyapısı yok diye mecbur Türk Telekom kullanıyorum internet baya kötü oldu Ping sebepsiz uçuyor hız dalgalanıyor falan Superonline hiç öyle değildi.

Geri