Millenicom'a Geçmeli miyim?

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,264
Dostlar az önce altyapımın 16 mbpsden 61mbps'e çıkarıldığını öğrendim
Türknet kullanıyorum ama türknette ki hızım hala değişmedi aradım ama bildiğiniz türknet ulaşılmıyor 😁
Millenicomda 50mbps paketi yok o yüzden türknette 6 aylık taahhüt indirimim vardı her ay 65TL ödüyordum bu 1 2 ay sonra 85TL olacak millenicomda 60mbps'yi alabilmem için 110TL ödemem lazım ve yüklü bir miktar gerçekten ne yapmalıyım sizce geçmeli miyim millenicom nasıl sizce iyi mi? bu arada bilgilendirmis olayım şuana kadar Vodafone, Türk Telekom, Türknet kullandım ve mümkünse taahhütsüz bir yer arıyorum.

Millenide 50 mpbs paket var aslında sadece gözükmüyormuş ama 100 mpbs tarifeyle aynı fiyatmış

Millenide 50 mpbs paket var aslında sadece gözükmüyormuş ama 100 mpbs tarifeyle aynı fiyatmış
Evet bana da onu söylediler ama ne kadar mantıksız değil mi 100mbps paketide aynı fiyatsa niye 50mbpslik paketi alayım 😁

Evet bana da onu söylediler ama ne kadar mantıksız değil mi 100mbps paketide aynı fiyatsa niye 50mbpslik paketi alayım 😁
alt yapından daha fazla büyük paket alınca takılma oluyormuş ama evet çok saçma

Biri yardımcı olabilir mii yükseltip duruyorum ama kimse bakmıyor

Öyle bir şey yok ama Altyapın 60 destekler ve sen gidip 100 alırsan kopmalar olabilir çünkü stabil olmaz. Daha detaylı bir açıklama istersen @alpolojix / Leroxy kankam da açıklar üstelik bu sorun her şirkette olur.
Bir de altta rehberim var onu da inceleyebilirsin.

evt bende bile 110 destekli hatta 100mbps alınca hat zayıflaması yüzünden kopmalar oldu. Sonradan tt geldi düzeltti.

Geçmenizi tavsiye ederim.

Geri