Neler Yeni

Millenicom geçmeli miyim?

Tolgax güneş

80+ Bronze
Kk bunu biz hesaplarsak yanlış olur çünkü indirim vs. gibi durumlar var sen müşteri hizmetleri ve müdürlüğü arayıp sorarsan daha net öğrenirsin.

Benim altyapıda 60 destekliyor 50 kullanıyorum yoksa kopmalar olur.

Buradan söyleyemiyoruz forumda birileri şikayet ediyor ban ya da uyarı yiyebilirim.
Altyapı sorguladım 100 mbps destekliyor ve 104 metre yazısı vardı alsam sence nasıl olur internet şuan türk Telekom 50 mbps kullanıyorum speedtest de gözüküyor ama ping çok yüksek.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Cayma bedelin ne kadar biliyor musun?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Altyapı sorguladım 100 mbps destekliyor ve 104 metre yazısı vardı alsam sence nasıl olur internet şuan türk Telekom 50 mbps kullanıyorum speedtest de gözüküyor ama ping çok yüksek.
Cayma bedelin yoksa geç direk muhtemelen fiber var. Ping için yapabileceklerimiz gece ya da yarın sabah konuşuruz şimdi kötüyüm biraz yatacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama dediğim gibi geçmeden önce şu pinge falan bakalım sıkıntı olmasın.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Cayma bedelin yoksa geç direk muhtemelen fiber var. Ping için yapabileceklerimiz gece ya da yarın sabah konuşuruz şimdi kötüyüm biraz yatacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama dediğim gibi geçmeden önce şu pinge falan bakalım sıkıntı olmasın.
tamam teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,597
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom