Yardım Millenicom başvuru aşamaları.

Tremolo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,257
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir saat önce millenicom nasıldır diye başlık açmıştım isteyen bu linkten gidebilir: https://donanimarsivi.com/forum/konu/millenicom-nasildir.72108/
Türk Telekom kullanıyorum. Millenicom da 100 mbps alabiliyorum ve bu tarifeyle ilgileniyorum(ss aşağıda)
Şimdi öncelikle hala Türk Telekom taahhütüm devam ediyor ve diğer başlığımdan tam cevap alamadım (@Beyfendiiii6 ya teşekkürler bu arada bayağı yardımcı olmuştu çoğu sorumu cevapladı) millenicom da turknet gibi taahhüt bedelini biryere kadar ödüyor mu ve kaç TL ye kadar ödüyor?
İkinci olarak başvuru süreci nasıl işliyor?
Üçüncü olarak yeni PC aldığım için modem router almaya param kalmadı. Bu yüzden elime para geçinceye kadar türk telekomun verdiği modemi kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum vurduğunuz headshot olsun ;)
Not:Turknet önermeyin lütfen. Müşteri hizmetleri rezalet, üstelik yaşadığım yerde yapa yok!!

Ekler

• Screenshot_20200616-230029_Chrome.webp
    Screenshot_20200616-230029_Chrome.webp
    86.4 KB · Hit: 105
Basvur sureci musteri hizmetlerini arayip basvuryorsun ondan bir kac gun sonra gelip kuruyorlar

Peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman en iyi seçenek müşteri hizmetlerine sormak modemi diye düşünüyorum? Bu arada teşekkürler hocam bugün bayağı yardımcı oldunuz :)
Yani sorman daha iyi olur sorun degil bildigim konuysa elimden geldikce yardimci olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,379
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri