Neler Yeni

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yok daha yollamadım. Belgeleri kargo ile yollamam şart mı?
Evet, arşivde tutulması için alınıyor zaten. Onun dışında kodu geçiş alınmadan ne kadar erken söylersen o kadar iyi yoksa geçerli olmayabilir. İnternetin bağlanmadıysa direkt yeni başvuru hattını arayıp oradan bağlanıp söyleyebilirsin.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
100 lük paket alamazsın hiç bir firmada yoksa kopukluk yaşarsın. Önerim ya benim gibi Millenicom'da 50'lik paket alman (100'lük ile aynı fiyat) ya da 35'lik paket almandır. Onun dışında bir sıkıntı yok ise sana sorun yaşatmaz Millenicom. Ping kısmında ise sana yine sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum.
Sitede bana önerdiği paketlerde 50'lik paket gözükmüyor.
35/6'lık pakette upload tahminen ne kadar düşer? Twitch yayını açtıracak kadar bir uploadı olsun istiyorum.
Ek olarak sorun yaşadığında ortalama ne kadar sürede çözüyorlar

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Evet, arşivde tutulması için alınıyor zaten. Onun dışında kodu geçiş alınmadan ne kadar erken söylersen o kadar iyi yoksa geçerli olmayabilir. İnternetin bağlanmadıysa direkt yeni başvuru hattını arayıp oradan bağlanıp söyleyebilirsin.
Anladım teşekkür ederim hocam.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sitede bana önerdiği paketlerde 50'lik paket gözükmüyor.
35/6'lık pakette upload tahminen ne kadar düşer? Twitch yayını açtıracak kadar bir uploadı olsun istiyorum.
Ek olarak sorun yaşadığında ortalama ne kadar sürede çözüyorlar
50'lik paket sadece başvuru yapıldığında sesli hizmette görülüyor. Onun dışında hattında bir sıkıntı yoksa upload olarak en kötü 5.5 civarı düşer. 50'lik pakette upload olarak 8 veriyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
50'lik paket sadece başvuru yapıldığında sesli hizmette görülüyor. Onun dışında hattında bir sıkıntı yoksa upload olarak en kötü 5.5 civarı düşer. 50'lik pakette upload olarak 8 veriyor.
100'lük ve 50'lik paketlerin fiyatlarının aynı olması saçma olmuş.

Ek olarak Türk telekomun verdiği beyaz bir modem var elimde. Ek bir modem almam gerekir mi?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
100'lük ve 50'lik paketlerin fiyatlarının aynı olması saçma olmuş.

Ek olarak Türk telekomun verdiği beyaz bir modem var elimde. Ek bir modem almam gerekir mi?
Modem şifresinin vs yazdığı kısımda model numarası yazar. Eğer orada VDSL ya da VDSL2 yazıyorsa ve modeminin bir sıkıntısı yoksa almana gerek yok. Ben öyle yapıyorum mesela.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Ben de buraya bir not dusmek istiyorum.
2 hafta önce vodafonedan millenicom ev internetine geçiş yaptım. Altyapı olarak 68mbit gözükmesine rağmen kaç yıl boyunca 8mbit internet kakalıyordu vodafone.... Paket 16lık olmasına rağmen 8 mbit alıyordum. Üstelik yüksek pingli geliyordu internet. Pc den oyun oynarken kendi telefonumu bağlayıp oynuyordum mesela. Herneyse aynı fiyata hem de taahütsüz millenicoma geçtim. Müşteri hizmetleri öncelikle ilgiliydi. 30 mbit paket aldım. 4 gün sonunda kullanmaya başladım interneti. Vodafone dan millenicoma geçişi de kendileri yaptılar. Eskiden evde ara sıra donarak 720 p de video izlerken şuan herkes 1080p de takılmadan video izliyor. Ben aynı zamanda pc den online oyun oynuyorum ping olmadan. eskiden indirme hızım steamde max 1.1 ( max diyorum genelde 0.6-0.8 ve kesintiliydi) iken şuan sabit 3.2 ve üzeri oluyor...

Aslında ben şöyle düşünüyordum. Millenicom da vodafone gibi yüksek vaatlerd.e bulunacak ve sonucçta yine 8 mbit alacaz sanıyordum. YANILMIŞIM

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Ben de buraya bir not dusmek istiyorum.
2 hafta önce vodafonedan millenicom ev internetine geçiş yaptım. Altyapı olarak 68mbit gözükmesine rağmen kaç yıl boyunca 8mbit internet kakalıyordu vodafone.... Paket 16lık olmasına rağmen 8 mbit alıyordum. Üstelik yüksek pingli geliyordu internet. Pc den oyun oynarken kendi telefonumu bağlayıp oynuyordum mesela. Herneyse aynı fiyata hem de taahütsüz millenicoma geçtim. Müşteri hizmetleri öncelikle ilgiliydi. 50 mbit paket aldım. 4 gün sonunda kullanmaya başladım interneti. Vodafone dan millenicoma geçişi de kendileri yaptılar. Eskiden evde ara sıra donarak 720 p de video izlerken şuan herkes 1080p de takılmadan video izliyor. Ben aynı zamanda pc den online oyun oynuyorum ping olmadan. eskiden indirme hızım steamde max 1.1 ( max diyorum genelde 0.6-0.8 ve kesintiliydi) iken şuan sabit 3.2 ve üzeri oluyor...
İyi değerler ustam, hayırlı olsun. İlk geçtiğinde yazaydın keşke, millet daha iyi fikir sahibi oluyor.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Ustam bu arada geçerken benim kodu kullanmış mıydın? Ona göre sayıyorum da başka birileri kullnamka isterse hata olmasın.
Hocam ben buraya yazdıktan sonra bir arkadaş özelden bana kod göndermişti. Ona söz verdiğimden dolayı onunkini kullandım. Hakkını helal et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom