Yaklaşık 4 yıla yakın bir süre Türk Telekom altyapısı ile TürkNet kullanıyordum malum fiyat zamlarından sonra farklı ISS arayışına girdim.
Gıbırnet,Comnet,NetSpeed,Millenicom gibi taahhütsüz internet sunan firmaları araştırmaya başladım. Yakın çevremde de Millenicom kullanmaları vesilesi ile Millenicom'a başvurumu yaptım. Ben yeni bir abonelik değil mevcut internetimi Millenicom'a taşıma ile geçiş işlemlerimi başlattım. Türk Telekom altyapısı ile hizmet aldığım için bana ücretsiz olarak verilen fiber modemin mülkiyeti Millenicoma aktarıldı. Bu süreçte modem masrafı felan çıkmıyor. Müşteri temsilcisi çok ilgili her konuda yardımcı oldu. TürkNet kullanırken müşteri temsilcisine bağlanırsan kendini şanslı hissediyordun Millenicom da her an telefonun ucunda derdini anlatacağınız birileri oluyor.
Geçiş işlemlerim yaklaşık 48 saat içerisinde tamamlandı. E-Mail adresime gönderilen evrakların çıktısını alıp Whatsapp Lojistik hattına ıslak imzalı şekilde resim çekip gönderdim. 48 saat içerisinde yeni bir kullanıcı adı ve şifreyi modem içerisinde girip Millenicom kullanmaya başladım. Yakşalık 5 ay olacak hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım.
Hız ve ping değerlerimi paylaşıyorum. Millenicom Fiber 100 paketini kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İlk bir ay ücretsiz kullanıyorsunuz. Bu aslında deneme süreniz oluyor. Eğer beğenmezseniz iptal edebiliyorsunuz. Abone olurken kod kullanırsanız bir sonraki ay da ücretsiz kullanıyorsunuz. Cayma bedeli olmadan da internet aboneliğinizi sonlandırabiliyorsunuz.
Millenicom 1 ay ücretsiz referans kodu : CC473E52