Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Olum millet manyak gibi yükseltiyor ben yapınca mı sıkınıt oluyor khfjdsfhjdshfhsdghfdshf
ben kayseride oturuyorum alt yapım 60 destekliyor ama şuan türk telekom kullanıyorum ve 14mbbs-0.5 alıyorum millenicoma geçsem bu değerler yükselirmi bi umut

ben kayseride oturuyorum alt yapım 60 destekliyor ama şuan türk telekom kullanıyorum ve 14mbbs-0.5 alıyorum millenicoma geçsem bu değerler yükselirmi bi umut
Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın kankam? Eğer boş port varsa ve taahhütten yana sıkıntı yoksa geçersin her türlü yükselir.

Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın kankam? Eğer boş port varsa ve taahhütten yana sıkıntı yoksa geçersin her türlü yükselir.
1620565945969.png

Kusura bakmayın aktif değildim

Aktif olarak tt kullandığı için zaten bir port kullanıyor. Millenicom ile iletişime geçtiğinde zaten port taşıma yapıyorlar.
Arkadaş ADSL kullsnıyor sanırsam bu yüzden VDSL için boş port yoksa geçemez.

Hocam benim de bu şekilde TT kullanıyorum 13/0.5 geliyor internet ve 90 tl ödüyoruz.Fakat 2 yıllık tahaaütten 1 yılımız kaldı nasıl olur sizce geçebilir miyiz?Kocaeli de ikamet ediyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-07-08 162311.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-08 162311.png
    27.8 KB · Hit: 92
Geri