ben kayseride oturuyorum alt yapım 60 destekliyor ama şuan türk telekom kullanıyorum ve 14mbbs-0.5 alıyorum millenicoma geçsem bu değerler yükselirmi bi umutOlum millet manyak gibi yükseltiyor ben yapınca mı sıkınıt oluyor khfjdsfhjdshfhsdghfdshf
Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın kankam? Eğer boş port varsa ve taahhütten yana sıkıntı yoksa geçersin her türlü yükselir.ben kayseride oturuyorum alt yapım 60 destekliyor ama şuan türk telekom kullanıyorum ve 14mbbs-0.5 alıyorum millenicoma geçsem bu değerler yükselirmi bi umut
Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın kankam? Eğer boş port varsa ve taahhütten yana sıkıntı yoksa geçersin her türlü yükselir.
Maalesef kankam boş port yok, geçmen zor. TT İlçe Müdürlüğüne başvuru yap port sorununu çözerler belki.Alıntıyı görüntüle
Kusura bakmayın aktif değildim
Alıntıyı görüntüle
Kusura bakmayın aktif değildim
Aktif olarak tt kullandığı için zaten bir port kullanıyor. Millenicom ile iletişime geçtiğinde zaten port taşıma yapıyorlar.Maalesef kankam boş port yok, geçmen zor. TT İlçe Müdürlüğüne başvuru yap port sorununu çözerler belki.
Konu niye hortladi la neyse milleni geçenler bana yazsin siz pastyai bitirdiniz bende yiyim su pastadanArkadaş ADSL kullsnıyor sanırsam bu yüzden VDSL için boş port yoksa geçemez.
sıra sıra gidiyor önce @LordHasan bitirdi şimdi ben bitiricem ondan sonra siz devralırsınız.Konu niye hortladi la neyse milleni geçenler bana yazsin siz pastyai bitirdiniz bende yiyim su pastadan
Hocam benim de bu şekilde TT kullanıyorum 13/0.5 geliyor internet ve 90 tl ödüyoruz.Fakat 2 yıllık tahaaütten 1 yılımız kaldı nasıl olur sizce geçebilir miyiz?Kocaeli de ikamet ediyorum.Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın kankam? Eğer boş port varsa ve taahhütten yana sıkıntı yoksa geçersin her türlü yükselir.