Neler Yeni

Türknet'e geçmeli miyim?

renesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Ali Kurt
Şu an kullandığım internet Turkcell Superonline modem olarak eski bir modem 24mbps hız alıyorum ama çoğu zaman anormal şekilde yavaşlıyor ve artık rahatsız edici olmaya başladı

Özgür İletişim 50 Paketi

VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız:

50 Mbps

download: 8mbps

99.90₺

şu an ki internetimi de aşağı yukarı aynı fiyata kullanıyorum sizce geçmeli miyim çoğu yerde türknet için baya eleştiri görmüştüm

bir de hız olarak 50mbps alır mıyım almazsam tahmini ne kadar alırım?

OzanAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan Ali Balsoy
Taahhüt yok . Servisi hızlı . Altyapının kaldırdığı Max hızi verirler . Şuan 50 gözükür ama bağlantı yapıldıktan sonra 80 e kadar cikartirlar merak etme . Bende de 70 mb dediler şuan 100 MB kesintisiz geliyor . Artı davet kodu kullanırsan 1 ay bedava kullanırsın . CJK89NL57IQP bunu başvuru yaparken soyle 1 ay bedava kullan . Denemiş olursun. Beğenmezsen çıkarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Davet kodu : CJK89NL57IQP
Herhangi aklına takılan bir şey olursa 05326463960 yardımcı olurum. Yada burdan mesaj atabilirsin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,946
İsim
Oğuz Oğuz
Şu an kullandığım internet Turkcell Superonline modem olarak eski bir modem 24mbps hız alıyorum ama çoğu zaman anormal şekilde yavaşlıyor ve artık rahatsız edici olmaya başladı

Özgür İletişim 50 Paketi

VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız:

50 Mbps

download: 8mbps

99.90₺

şu an ki internetimi de aşağı yukarı aynı fiyata kullanıyorum sizce geçmeli miyim çoğu yerde türknet için baya eleştiri görmüştüm

bir de hız olarak 50mbps alır mıyım almazsam tahmini ne kadar alırım?
Geç bende var memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,622
Üyeler
172,525
Son üye
YorgunTRGenci
Top Bottom