Öneri Gamepad Önerisi Düşük Orta Bütçe

chainfoot

80+
Reaksiyon skoru
64
Bütçe
2000
genel kullanım için fifa araba oyunu hikayeli oyunlar falan için bir gamepad alacağım bütçem 1500 2000 bandı yardımcı olursanız sevinirim.

genel kullanım için fifa araba oyunu hikayeli oyunlar falan için bir gamepad alacağım bütçem 1500 2000 bandı yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikli olarak G30 derim. Şu an kendim de kullanıyorum, uygun fiyatlı kolların birçoğunu kullandım ve en beğendiklerimden birisi bu oldu. Tek eksi diyebileceğim kısım tetik mesafesinin biraz kısa olması, o yüzden alternatif olarak dune fox da attım.

Öncelikli olarak G30 derim. Şu an kendim de kullanıyorum, uygun fiyatlı kolların birçoğunu kullandım ve en beğendiklerimden birisi bu oldu. Tek eksi diyebileceğim kısım tetik mesafesinin biraz kısa olması, o yüzden alternatif olarak dune fox da attım.
hocam saolun araştırırken böyle bir gampede denk geldim naslıldır bilginiz var mı

hocam saolun araştırırken böyle bir gampede denk geldim naslıldır bilginiz var mı
Fena ürün değil ama satıcı site garanti konusunda çok rezil bir firma. Forumlardaki konulara ufak bir göz atsan bile anlarsın zaten. Kısacası ürünü yollarlar ama garanti/iade konusunda sıfırlar. Mesaj yazsan cevap bile vermiyorlar.

https://wraithesports.com/products/zd-gaming-classic-legend-oyun-kolu Bu stoka girerse olabilir
Ben bu modelleri buldum thunderbot modelini araştırdım ama drift ve benzeri problemler yaşayanlar varmış yardımcı olursanız sevinirim

xbox gamepad?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,562
Üyeler
197,497
Son üye
Slayerkhalifa
Geri