genel kullanım için fifa araba oyunu hikayeli oyunlar falan için bir gamepad alacağım bütçem 1500 2000 bandı yardımcı olursanız sevinirim.
hocam saolun araştırırken böyle bir gampede denk geldim naslıldır bilginiz var mı![]()
FLYDIGI Dune Fox Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Öncelikli olarak G30 derim. Şu an kendim de kullanıyorum, uygun fiyatlı kolların birçoğunu kullandım ve en beğendiklerimden birisi bu oldu. Tek eksi diyebileceğim kısım tetik mesafesinin biraz kısa olması, o yüzden alternatif olarak dune fox da attım.
Fena ürün değil ama satıcı site garanti konusunda çok rezil bir firma. Forumlardaki konulara ufak bir göz atsan bile anlarsın zaten. Kısacası ürünü yollarlar ama garanti/iade konusunda sıfırlar. Mesaj yazsan cevap bile vermiyorlar.hocam saolun araştırırken böyle bir gampede denk geldim naslıldır bilginiz var mı
![]()
EasySMX D05 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX D05 - Kablosuz Gamepad Akıllı Şarj Yuvası Şık, akıllı şarj yuvası ile artırılmış şarj kolaylığının keyfini çıkarın. Artık karışık kablolar yok — sadece bağlayın, bırakın ve gidin. Ayrıca, dahili 1000mAh denetleyici pili ile gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Daha kolay şarj edin...shop.connectgame.com.tr