Aklı olan adam almaz şunu. 258 liraya sen bunları kaça mal ediyorsunda bu fiyata satabiliyorsun. Bunu sorgulayınca zaten alınmaması gerektiğini herkesin...
Bunlar bi bidon alip siselere boluyor ustunede su ekliyor heralde. Su kesilmedikce satisa devam politikalari var sanirim. Yorumlarda hep su gibi yazmislar🤣
Türkçe dil desteği gelmese bile böyle tepkilerin gelmesi ülke adına olumlu. Kendi dilini, kültürünü, ırkını önemsiz görüp dalgaya alan abuk sabuk bir kitle...
İnşallah gelir. Sırf oynamak için konsol alacağım az çok ingilizce anlarım ama diyologların hepsini de anlayamacagım için türkçe gelmesi çok daha iyi olur
Hocam mevzu atx matx de değil. Arkadaşın söylediği anakart şuan en ucuz 27k konudaki kart 9500 lira. Hangi evrende kıyaslıyo anlayamadım. Fiat egea ile...
Giriş yapabiliyorum zaten şifreden yana sıkıntı yok. Giriş yaptığım zaman hesabınızı onaylamanız gerekiyor diyor ve hiç bir işlem yapamıyorum forumda...
Bu foruma hocam. Eski üyeliğim vardı burda. Epostadan onay istiyordu ama e posta silindiği için onaylayamıyorum. Bende bize ulaşın kısmından ticket açtım...
Merhaba. Eski üyeliğimdeki e postayı kullanmadığım için haliyle üyeliğimide kullanamıyorum. E postaya erişimim yok hotmail sitesinden hesabı sildirdim. Onay...