Neler Yeni

Türknet'e geçmeli miyim?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba. Şu anda 110 TL'ye Live net internet kullanıyorum. 8MB download-4MB upload hızı alıyorum. Marmaris'te yaşıyorum buralarda fiber neredeyse hiç yok. TurkNet'in sitesinden sorgulattığımda Max indirme hızı 35MB-upload hızı da 8MB gösteriyor. Sizce geçmeli miyim? Bir de modem veriyorlar mı yoksa eski modemden mi devam edeceğiz? TurkNet 140 TL bu arada.
Turknet, Netspeed hepsi olur.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
hocam şu an netspeed kullanıyorum tek şikayetim ping değerlerinin 5-10 arası fazla olması. Netspeed de 86 TL ye 35-6 veriyorlar ki şu an ben o paketi kullanıyorum. Ama eğer ki bu sene içerisinde altyapı veya taşınma durumu olur da daha iyi altyapıya sahip bir yere giderseniz türknet daha avantajlı olur. Kısa vadede netspeed daha mantıklı. Modem içinse ya kiralıyorsunuz ya da satın alıyorsunuz
5-10 arasi fazla ping sorunu ben yasamiyorum altyapinizdan kaynaklidir. Daha iyi altyapi olan yere giderseniz turknet daha iyi demeniz sacma olmus. 2 side ayni altyapiyi kullaniyor sonucta. Gigafiber olmadigi surece turknet gecmenin mantigi yok. Netspeed hem uygun hemde yurt disi cikisli oyunlarda daha dusuk ping veriyor. Yurt icindede 2 side tt cikisi kullandigi icin hemen hemen ayni ping veriyor.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
5-10 arasi fazla ping sorunu ben yasamiyorum altyapinizdan kaynaklidir. Daha iyi altyapi olan yere giderseniz turknet daha iyi demeniz sacma olmus. 2 side ayni altyapiyi kullaniyor sonucta. Gigafiber olmadigi surece turknet gecmenin mantigi yok. Netspeed hem uygun hemde yurt disi cikisli oyunlarda daha dusuk ping veriyor. Yurt icindede 2 side tt cikisi kullandigi icin hemen hemen ayni ping veriyor.
şöyle türknetin verdiği hizmet altyapına göre hız. Ama net speedte pakete göre hız var o yüzden söyledim

Tripleee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Berk
Superonline, Vodafone ve Millenicom altyapınızı test etmekte fayda var aksi şeklinde yetersiz hız sonucu alırsanız GibirNet tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hangi paket/tarifeyi kullanıyorsunuz bende 2 Kasım'da geçmeyi düşünüyorum

Superonline, Vodafone ve Millenicom altyapınızı test etmekte fayda var aksi şeklinde yetersiz hız sonucu alırsanız GibirNet tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hangi paket/tarifeyi kullanıyorsunuz bende 2 Kasım'da geçmeyi düşünüyorum
Biz yıllardır kullandığımız için ucuza geliyormuş, yoksa bu fiyatlarla imkansız bu paket.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
şöyle türknetin verdiği hizmet altyapına göre hız. Ama net speedte pakete göre hız var o yüzden söyledim
Pakete gore hiz daha avantajli. 35mbps kullanan birisi neden 60tl vermek varken 140 versin. Ayrica vdsl 100 mbps paketini alinca altyapinin destekledigi en yuksek hizi veriyorlar.

Top Bottom