Türknet'e Geçmeli Miyim?

Justice~

80+
Reaksiyon skoru
11
Öncelikle şu anda TTelekom altyapısını kullanan bir internet firmasını kullanıyorum(Neredeyse 5 aydır). İlk başlarda Türknet bağlatmak istiyordum ama uzun bir süredir "Bulundugunuz bölgenin santralinde çalışma vardır" yazıyordu. Şimdi sitesine girdim ve "Ne hız alırım?" kısmına tıkladığımda fiber altyapıdasınız 100mbps download 4mbps upload vereceğiz yazıyor. Şimdi ben kullandığım internet firmasından Türknet'e geçsem kaç günde gelirler ve gerçekten de bana kesintisiz 100mb download hızını sağlayacak mı? Kullanan arkadaşlar var ise tecrübelerini belirtmelerini isterim. Kullandığım internetin hızı 35mbps. Geçmem mantıklı mıdır?

Dipnot: Kullandığım firmada istediğim zaman iptal edebiliyorum.Taahhüt yok

Kullandığın internet bağlantında sorunlar var mı?

Millenicom öneririm.

Turknetten aldigim hiz 10 tl fazla vererek 50 cikiyor ama cevrende turknet altyapisi var ise 100 e kadar hizi 85 tl ye veriyor

Ekler

• Screenshot_20201007-132004_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201007-132004_WhatsApp.jpg
    471 KB · Hit: 65
Kullandığın internet bağlantında sorunlar var mı?
Akşamları gerçekten yavaşlıyor ve bu benim çok sinirimi bozuyor. Bazen de ping artışları olabiliyor. Bir de Türknet 100mb download hızı buna göre kat kat iyi o yüzden sormuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknetten aldigim hiz 10 TL fazla vererek 50 cikiyor ama cevrende turknet altyapisi var ise 100 e kadar hizi 85 TL ye veriyor
Başta ne hız alırım diye bakmış mıydın peki internet sitesinden?

Millenicom öneririm.
Millenicom'a uzağım bazı sebeplerden ama teşekkürler yine de.

Akşamları gerçekten yavaşlıyor ve bu benim çok sinirimi bozuyor. Bazen de ping artışları olabiliyor. Bir de Türknet 100mb download hızı buna göre kat kat iyi o yüzden sormuştum.

Başta ne hız alırım diye bakmış mıydın peki internet sitesinden?

Millenicom'a uzağım bazı sebeplerden ama teşekkürler yine de.
Uzaklık ne alaka?:D

Öncelikle şu anda TTelekom altyapısını kullanan bir internet firmasını kullanıyorum(Neredeyse 5 aydır). İlk başlarda Türknet bağlatmak istiyordum ama uzun bir süredir "Bulundugunuz bölgenin santralinde çalışma vardır" yazıyordu. Şimdi sitesine girdim ve "Ne hız alırım?" kısmına tıkladığımda fiber altyapıdasınız 100mbps download 4mbps upload vereceğiz yazıyor. Şimdi ben kullandığım internet firmasından Türknet'e geçsem kaç günde gelirler ve gerçekten de bana kesintisiz 100mb download hızını sağlayacak mı? Kullanan arkadaşlar var ise tecrübelerini belirtmelerini isterim. Kullandığım internetin hızı 35mbps. Geçmem mantıklı mıdır?

Dipnot: Kullandığım firmada istediğim zaman iptal edebiliyorum.Taahhüt yok
Öneririm 35lik paketten 33-5.5 hız alıyorum tavsiye ederim kesinlikle kod yoksa 1 ay ücretsiz için kod verebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,580
Üyeler
186,910
Son üye
wwdoube
Geri