Türknet'e geçmeli miyim?

Mami48

80+
Reaksiyon skoru
40
Herkese merhaba. Şu anda 110 TL'ye Live net internet kullanıyorum. 8MB download-4MB upload hızı alıyorum. Marmaris'te yaşıyorum buralarda fiber neredeyse hiç yok. TurkNet'in sitesinden sorgulattığımda Max indirme hızı 35MB-upload hızı da 8MB gösteriyor. Sizce geçmeli miyim? Bir de modem veriyorlar mı yoksa eski modemden mi devam edeceğiz? TurkNet 140 TL bu arada.

Herkese merhaba. Şu anda 110 TL'ye Live net internet kullanıyorum. 8MB download-4MB upload hızı alıyorum. Marmaris'te yaşıyorum buralarda fiber neredeyse hiç yok. TurkNet'in sitesinden sorgulattığımda Max indirme hızı 35MB-upload hızı da 8MB gösteriyor. Sizce geçmeli miyim? Bir de modem veriyorlar mı yoksa eski modemden mi devam edeceğiz? TurkNet 140 TL bu arada.

Bi göz atın gecmeğe karar verirseniz konumda kampanya kodu var kullanıyorsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem vermiyorlar

110 TL'ye 8 mbps ise 140 verip 35 almak daha mantıklı.

Şimdi knk bende hemen hemen yeni oldu eski modemi kullanacaksın ve mevcut alt yapın varsa dsl numarasını yapıp başvuracaksın hızı şahsen benim evin 75 mbps ben geçtiğimde 98 mbps gördüm yükleme hızı ise 8_7 arası başka sorun varsa cevaplıyabilirim

hocam şu an netspeed kullanıyorum tek şikayetim ping değerlerinin 5-10 arası fazla olması. Netspeed de 86 tl ye 35-6 veriyorlar ki şu an ben o paketi kullanıyorum. Ama eğer ki bu sene içerisinde altyapı veya taşınma durumu olur da daha iyi altyapıya sahip bir yere giderseniz türknet daha avantajlı olur. Kısa vadede netspeed daha mantıklı. Modem içinse ya kiralıyorsunuz ya da satın alıyorsunuz

Valla bayadır bilgisayara girmiyorum ama oyunlarda baya düşük oluyor. Ankarada oturuyorum, lolde 18ping alıyorum.

35 mbps internet icin 140tl vermek sacma olur. NetSpeed oneririm 58tl ye kullanirsiniz. 35 mbps 2 tane paket var

1. Si 63tl 100gb kota. Kota bitince gb basi 50 kurus aliyor ve fiyat 86tl ye ciktiginda fiyati sabit kaliyor ve kota sinirsiza donuyor.

2. 35 mbps pakette direk kotasiz sekilde geliyor oda sabit 86tl.

Yani 1 ve 2. si ayni mantik oluyor. Ama 1. Si daha mantikli. Ben 1. Sini oneririm. Cunku 100 gb kotayi doldurmazssaniz daha az para odersiniz. Doldurursanizda 2. Paketle ayni fiyati odersiniz.

Ve bu soyledigim fiyatlara davet kodu dahil degil basvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanirsaniz 12 ayligina her faturaniza 5tl indirim yansir.

Superonline, Vodafone ve Millenicom altyapınızı test etmekte fayda var aksi şeklinde yetersiz hız sonucu alırsanız GibirNet tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz kablonet kullanıyoruz, 105 mbps download, 5 upload alıyorum. Televizyonla beraber 100 TL ödüyoruz.
Hocam hangi paket/tarifeyi kullanıyorsunuz bende 2 Kasım'da geçmeyi düşünüyorum

Paket fiyat politikasına bağlı eğer Altyapı 100 mbps ve yukarı ise geçilir Türknet gayet güzel ama 35/50 mbps vs için 140tl vermeye gerek var mı tartışılır eğer altyapın düşük ise Netspeed öneririm bu ikisi dışında tercih yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri