Arama sonuçları: *

1. T

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

He he aynen kesin hiledir.
  2. T

Mikrofon ve Kulaklığım Düzgün Çalışmıyor

Laptop kullanıyorum. Jbl kulaklık ile oynuyorum. Oyunlarda silah sesleri ve oyuncu sesleri dışındaki tüm sesler var. Bunu nasıl düzeltirim. Ve kulaklıkta mikrofon yok fakat pcnin mikrofonuda çalışmıyor oyunlarda. Nasıl düzeltirim.
  3. T

CS de 4:3ü tam ekran yapamıyorum

7735hs rtx4060
  4. T

böyle bir seçenek yok bende
  5. T

Dostlar ben laptop kullanıyorum laptopumun işlemcisi AMD ama grafik kartım Nvidia, laptop olduğu için nvidia denetim masasında 4 3 e ayarlayan özellikler yok, ayrıca işlemcim AMD olduğu için de intel kontrol panelim yok, arada kaldım ne yapacağım arıyorum internette bir türlü bulamıyorum. Çözen...
  6. T

Trendyol Tecno-Center güvenilir mi?

Bi ürün alıcam fakat bazı kötü yorumlar gördüm. Daha önce burdan ürün alan olduysa bilgilendirebilirmi ?
  7. T

Valorant kademe Puani sorunu

Ama anladigi icin yuksek puanvermesi gerekmezmi neden 41 verdigi mactan sonra biranda 18 sonra 13 verdiki?
  8. T

Valorant kademe Puani sorunu

Smurf hesap açtım. Yenilgisiz 8-9 rank kazandim ancak surekli 30 40 puan verirken biranda 18 ve 13 puan verdi iyi oynadigim halde. Bunun nedeni ne olabilir? Bide hesabin rank gumus suan ama rakip full altin plat geliyor neden boyle eşleştiriyor?
  9. T

Dosyaları Silemiyorum

pek sanmıyorum haklarında ınternette hıcbırsey yok ve resimleri aynı eskiden yoktular 1619693014 görseldede büyüteç simgesi var üçündede 1619693154 gorevı sonlandırıyorum anında yenıden baslatıyor
  10. T

Dosyaları Silemiyorum

pcde "fieldkanado" "helpfulnovaca" gibi saçma sapan dosyalar var ve silinmiyor unlockerla bile denedim silemedi . nasıl silebilirim bunları ?
  11. T

Valorant Hesaba Girilmiyor.

Sosyal platformlarla giriyordum hesabima ancak sosyal platform girişi secenegi cikmiyor ara sira cikiyor . Nasil giricem?
  12. T

Valorant'ın hilelerle duo girenlere ban atması

2-3 maç girmekle ban atmaz herhalde. Maçta hilesi anlasiliyordur riotta senin bunun farkinda oldugunu bilir ban atar adam legitse sanada atmaz bence .
  13. T

Eth Kazancım Aşırı Düştü

Yatmadan once aylik tahmini 70 dolarken yeni kalktim bi baktim şuan 57 dolar gösteriyor sizdede böyle bi durum varmı?
  14. T

Hangisi sizce ? G432 , HS60 Pro , Void Elite , Blackshark V2 X , Arctic 1

Void elite aralarinda en iyi diye biliyorum
  15. T

Usb Ses kartı Önerisi

Onboard yerine usb ses karti alirsam pcdeki ses kalitem artarmı? Oyun ve müzik dinlemek için kullaniyorum.
  16. T

Mousemı yoksa Kulaklıkmı Almalıyım

Şuan elimde havit ms 1001 var pek bilindik bir şey değil ama omenle degismeye degermi peki?
  17. T

Almisken cok iyi olsun istedim aslinda 1 2 ay sonra dierini alabilmek için onceligi ne yapmaliyim sence? 1618015033 Aslinda bu ikiliyi dusundum ama rival 3 wireless cok hosuma gitti cok fark olurmu ?
  18. T

Tek amacım valorantı daha iyi oynamak. Kulaklıgım şuan telefon kulakligi mouse ise 100 tllik bir şey. 500 tl civarina Kaliteli bi kulaklıkmı alsam daha iyi olur yoksa mousemi ?
  19. T

İnstangrama giriş yapamıyorum

Banada öyle oldu postegro kullaniyorsun sanirsam kullanma
  20. T

İnstangrama giriş yapamıyorum

Senidemi sifren degisti deyip uygulamadan atti?
Geri