kafalarzoom
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Şimdi bana oldu aynısı. E postaya link gönderiyorlar oradan yeniliyorsun.Arkadaşlar böyle bi sorun karşıma çıktı şifremi değiştir diyorum güvenlik ayarları nedeniyle yeni bağlantı gönderemiyoruz diyor yardımcı olursanız sevinirim![]()
Dostum bana link de gelmedi lütfen bir çözümü var mı onlarca arkadaşım gidicek youtube vb yerlerde hiç bir sorun yok sadece burada varŞimdi bana oldu aynısı. E postaya link gönderiyorlar oradan yeniliyorsun.
Var bir terslik.
Veya geç mi gönderiyorlar yaklaşık 1 saattir böyleŞimdi bana oldu aynısı. E postaya link gönderiyorlar oradan yeniliyorsun.
Var bir terslik.
Onlarca arkadaşım gidicek kısmını anlamadım. Maile gelen link dışında bir bilgim yok maalesef.Dostum bana link de gelmedi lütfen bir çözümü var mı onlarca arkadaşım gidicek youtube vb yerlerde hiç bir sorun yok sadece burada var
Senidemi sifren degisti deyip uygulamadan atti?Dostum bana link de gelmedi lütfen bir çözümü var mı onlarca arkadaşım gidicek youtube vb yerlerde hiç bir sorun yok sadece burada var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya geç mi gönderiyorlar yaklaşık 1 saattir böyle
Evet bende anlamadım şimdi ise şifremi unuttum diyorum giriyorum bilgileri “hesabını güvene almak için şifreni yeniledik ....” diyorSenidemi sifren degisti deyip uygulamadan atti?
Evet bende anlamadım şimdi ise şifremi unuttum diyorum giriyorum bilgileri “hesabını güvene almak için şifreni yeniledik ....” diyorSenidemi sifren degisti deyip uygulamadan atti?
hayır kullanmıyorum telefonum android değilBanada öyle oldu postegro kullaniyorsun sanirsam kullanma