Amazon hesabım kilitlendi

Dramxzz

80+
Reaksiyon skoru
25
Amazon uygulamasını 3 gün önce telefonuma indirip sipariş verdim. Sonrasında bilgisayar üzerinden kargomu takip etmek için bilgisayar üzerinden de hesabıma giriş yaptım. Fakat bugün durduk yere hesabınıza yabancı birisi tarafından giriş yapıldı uyarısı geldi ve şifremi değiştirmemi istedi. Şifremi değiştirdim sonrasında tekrar giriş yapmaya çalıştım fakat hesabımın Hesabınızda alışılmadık bir etkinlik tespit ettik adı altında geçici olarak kilitlendiğini gördüm. Destek ile iletişime geçmek istiyorum fakat giriş yapmam gerektiğini söylüyor. Fakat hesabım kilitli olduğu için giriş yapamıyorum. Bu durumu en kısa sürede nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak kargodaki siparişlerim duraksamaya uğrar mı bu olay yüzünden?

Amazon uygulamasını 3 gün önce telefonuma indirip sipariş verdim. Sonrasında bilgisayar üzerinden kargomu takip etmek için bilgisayar üzerinden de hesabıma giriş yaptım. Fakat bugün durduk yere hesabınıza yabancı birisi tarafından giriş yapıldı uyarısı geldi ve şifremi değiştirmemi istedi. Şifremi değiştirdim sonrasında tekrar giriş yapmaya çalıştım fakat hesabımın Hesabınızda alışılmadık bir etkinlik tespit ettik adı altında geçici olarak kilitlendiğini gördüm. Destek ile iletişime geçmek istiyorum fakat giriş yapmam gerektiğini söylüyor. Fakat hesabım kilitli olduğu için giriş yapamıyorum. Bu durumu en kısa sürede nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak kargodaki siparişlerim duraksamaya uğrar mı bu olay yüzünden?
Genelde bu durumda siparişin iptal oluyor bende aynısını yaşadım hesabı kilitledi Amazon fakat şifremi değiştirdikten sonra düzeldi sendeki garip sorunmuş

Hocam arayarak da amazon ile iletişime geçebiliyorsunuz diye biliyorum. Veya başka hesap açıp amazona oradan iletişime geçebilirsiniz. Diğer e-ticaret müşteri temsilcilerine göre daha çok ilgiyle sorunu çözmeye odaklanıyorlar.

Şifre kurtar.

Telefonla arayıp çözdürebilirsin. son siparişlerinle ilgili soru soruyorlar bir de adres filan teyit ediyorlar

Peki desteğe ulaşabileceğim bir yer var mı? Giriş yapmamı istiyor ama hesabım kitli desteğe ulaşamıyorum

Konuma bak hocam iyi oldu sende konuyu açtığın.

Konuma bak hocam iyi oldu sende konuyu açtığın.
Hocam çok teşekkür ederim. Destekle iletişime geçip sorunumu çözdüm. Ek olarak zaman ayırıp konu açtığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

herkese sorun yaşanır bunu 3d olmadığı için kredi, adres yada farklı mobil girse kitliyor

Geri