Arama sonuçları: *

• Users: ThewH
  • Order by date
  1. ThewH

MSI Yeşil Pixel Sorunu

1712245025 buna bir çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz?
  2. ThewH

MAX 10K Bandında Monitör Önerisi

Merhaba beyler ben max 10K bandıunda bir monitör arıyorum yardımcı olursanız, örnekteki gibi grafikli oyun oynarken 2k 27 inç fps oynarken de 170hz seviyesinde bir moniitör önerirsiniz bu daha iyi derseniz sevinirim...
  3. ThewH

800 Bütçe PSU Önerisi 600W

Bütçeyi çok aşmadan olan önerilerinizide alabilirim
  4. ThewH

800 Bütçe PSU Önerisi 600W

PSU Önerilerinizi alabilir miyim?
  5. ThewH

Bilgisayar ekranı kapatıyor

Hayır donanımsal olarak hangi parçalardan kaynaklanıyor olabilir?
  6. ThewH

Dostlar yazılımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü format ve temiz bir kurulum yaptım hala aynı sorunlar var.Donanımsal olabilir. 1677423867 Sıcaklık değerlerini kontrol ettim onluk bir sorun da gözükmüyorç
  7. ThewH

tx rx 590 hocam 1677423679 Evet hepsi güncel rx 590 kullanıyorum
  8. ThewH

Merhaba millet size bilgisayarım hakkında danışmak istediğim bir sorun var. Bilgisayar normal kullanımda hiçbir sorun çıkartmıyor ama oyunlarda ekranı kapatıyor ama kasa kapanmıyor.Bilgisayar ilk sesleri kesiyor kulaklığa çıt diye ses geliyor sonrasında ne oluyorsa oluyor.Bu sorun nelerden...
  9. ThewH

İKİNCİ EL PC FİYATLANDIRMA

Beyler parçalar sıkıntısız yani temiz kullanıldı bi garantisi bitti degerini cok kaybetmez diye düşünüyorum
  10. ThewH

İKİNCİ EL PC FİYATLANDIRMA

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıl önce bir sistem aldım.Şuanda da bu sistemi satmaya karar verdim. Sizce bu sistemin hakederi nedir?Beni de sıkıntıya sokmadan fiyat önerilerini alabilir miyim?
  11. ThewH

Kavye Öneri ve Tartışma

Eyw sağol
  12. ThewH

Kavye Öneri ve Tartışma

350 brom 1617714706 tepki süresi iyi mi?
  13. ThewH

Kavye Öneri ve Tartışma

Arkadaşlar yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Bütçede en fazla 350 lira, buraya beğendiğim birkaç tane beğendiğim klavyeden koyucam. Klavyeler hakkında bilgi sahibiyseniz öneri ve fikirlerinizi almak isterim...
  14. ThewH

Ekran Kartı Önerilerinizi Bekliyorum

Arkadaşlar bir ekran kartı alıcam bütçe en fazla 500 ama daha ucuz olursa iyi olur aklımda gt 1030, rx550 2 gb gibi kartlar var ama 2.el sizin önerebileceğiniz iyi bir kart varsa linkini yollayabilir misiniz? 1603413460 8 gb ram'e ve Intel xeon e5450'ye sahip pc arkadaşlar oc yapılı 3.60 ghz.
  15. ThewH

Her bütçeye uygun sistem tavsiyeleri (ÖNERİ )

Döktürmüşsün başkan ellerine sağlık.
  16. ThewH

110 Kg Deadlift Denemesi Yapıcam Kameram Kötü Vlog Çekiyimi Sizce ?(EDİT)

BAS LAN BASSSSSSSS 1602671319 BAS LAN BASSSSSSSS
  17. ThewH

Yardım Bilgisayar'ımda Cyberpunk 2077'İ Oynıyabilir Miyim Ve RTX Özelliğini Açabilir Miyim ?

https://shiftdelete.net/cyberpunk-2077-sistem-gereksinimleri-aciklandi
  18. ThewH

Windows 7 iso dosyası lazım

Biliyorum köşede duran eski bir masaüstü pc vardı onu canladırmak için istedim yoksa win 10'dan devam... :D
  19. ThewH

Windows 7 iso dosyası lazım

Arkadaşlar sizden ricam windows 7 iso dosyası sağlam olan bir site linki atarmısınız sadece iso dosyası lazım dvd ye kurucam.Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. ThewH

Rehber Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!

Eyw bro etiketlediğin için... Konuyu yapanında eline sağlık.
Top Bottom