Arkadaşlar sizden ricam windows 7 iso dosyası sağlam olan bir site linki atarmısınız sadece iso dosyası lazım dvd ye kurucam.Yardımcı olursanız sevinirim.
Biliyorum köşede duran eski bir masaüstü pc vardı onu canladırmak için istedim yoksa win 10'dan devam...Bu arada win7 den destek çekildi. Kullanmanı önermem. Sistemin düşükse Lubuntu tarzı bir linux dağıtımı kullanırsan PC ciddi anlamda rahatlar.
Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Güvenilir mi bu?Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
evetGüvenilir mi bu?
Hocam bak lubuntu kur win7 den daha çok rahatlar pc. Haberin olsun.Biliyorum köşede duran eski bir masaüstü PC vardı onu canladırmak için istedim yoksa win 10'dan devam...
Nasıl indiricem geçmiş bölümünden mı?
hocam arkadaşım fps drop yiyor win10dan başka işletim sistemine geçse düzelir mi bu sorun?Hocam bak lubuntu kur win7 den daha çok rahatlar PC. Haberin olsun.
EvetGüvenilir mi bu?
BBiliyorumdenemedim ama bilgisayar ciddi anlamda hızlanıyor. Hele sistem riskiyse win10 çıkarır gelir. Ben az da olsa düzelteceğini inanıyorum.hocam arkadaşım fps drop yiyor win10dan başka işletim sistemine geçse düzelir mi bu sorun?
O da istiyor linux vs. fps droptan bıktı rami 8gb olsa bile drop yiyor çok basit oyunlardaWin7 nın canlandırdığı px 'yi linux dağıtımları boylandirir
BBiliyorumdenemedim ama bilgisayar ciddi anlamda hızlanıyor. Hele sistem riskiyse win10 çıkarır gelir. Ben az da olsa düzelteceğini inanıyorum.
Sadece ingilizce var bir sorunla karşılaşır mıyım?