Windows 7 iso dosyası lazım

ThewH

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar sizden ricam windows 7 iso dosyası sağlam olan bir site linki atarmısınız sadece iso dosyası lazım dvd ye kurucam.Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar sizden ricam windows 7 iso dosyası sağlam olan bir site linki atarmısınız sadece iso dosyası lazım dvd ye kurucam.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada win7 den destek çekildi. Kullanmanı önermem. Sistemin düşükse Lubuntu tarzı bir linux dağıtımı kullanırsan pc ciddi anlamda rahatlar.

Bu arada win7 den destek çekildi. Kullanmanı önermem. Sistemin düşükse Lubuntu tarzı bir linux dağıtımı kullanırsan PC ciddi anlamda rahatlar.
Biliyorum köşede duran eski bir masaüstü pc vardı onu canladırmak için istedim yoksa win 10'dan devam... :D

Win7 nın canlandırdığı px 'yi linux dağıtımları boylandirir
hocam arkadaşım fps drop yiyor win10dan başka işletim sistemine geçse düzelir mi bu sorun?
BBiliyorumdenemedim ama bilgisayar ciddi anlamda hızlanıyor. Hele sistem riskiyse win10 çıkarır gelir. Ben az da olsa düzelteceğini inanıyorum.

Win7 nın canlandırdığı px 'yi linux dağıtımları boylandirir

BBiliyorumdenemedim ama bilgisayar ciddi anlamda hızlanıyor. Hele sistem riskiyse win10 çıkarır gelir. Ben az da olsa düzelteceğini inanıyorum.
O da istiyor linux vs. fps droptan bıktı rami 8gb olsa bile drop yiyor çok basit oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,472
Üyeler
188,759
Son üye
ynsssemrrr
Geri