Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Laptop kulaklık mikrofonunu görmüyor

Merhaba. Kulaklığımdan ses geliyor fakat mik. çalışmıyor. Aynı kulaklığı telefona takınca mik.de çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Aygıt yöneticisinde mikrofon bağlı değil olarak gözüküyor.
  2. Asansörcü

5x rengi ayarlanabilir fan önerisi

Merhabalar. Kasada halihazırda 5 adet Revenge marka fan var. Hepsi ARGB. Şuan sıvı soğutma aldık ve ışığını ayarlayabiliypruz, RAM'lerin de ışığı ayarlanabiliyor. Kasadaki bütün herşeyin ışığını ayarlamak istiyoruz. 5 adet fan var, değiştireceğiz. Gerek kontrolcü, gerek program olsun fark etmez...
  3. Asansörcü

Sıvı soğutma hakkında sorular

Merhabalar. Anakartım Gigabyte A520M DS3H, sıvı soğutucu da Thermalright Frozen Prism 240mm. Sıvı soğutucu montajını yaptım fakat bazı anlamlandıramadığım şeyler var. Önceden stok soğutucu ve Ryzen 5 5600 işlemci vardı. 7 tane de ARGB fan vardı. Şu an 5 tane ARGB fan, sıvı soğutma ve radyatör...
  4. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Motorcu krank degil, subaptan veya egzantrik zincirinden geliyordur dedi. Zincirdense ne olur? Nasil bi sikinti yasarim?
  5. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Herkese merhaba. Motosikletimden bir süredir garip bir ses geliyor. Fark ettiğim bir performans kaybı yok, aküm zayıf olduğu için marş biraz zor dönüyor. Titreşim sanırım biraz arttı, kalkışlarda da sorun yaşıyor gibiyim ve motor normalden fazla yakıyor gibi. Subaplardan olabileceğini düşündüm...
  6. Asansörcü

33K Bilgisayar Müh. Laptop Önerisi

Merhabalar Bir arkadaşım bilgisayar mühendisliğine başladı. 33 bin civarında bütçesi var, üniversite için laptop alacak. Bana şu modeli attı, açıkçası ben çok beğenmedim...
  7. Asansörcü

LOL mavi ekran sorunu

8. Asansörcü

70K motosiklet önerisi

TVS Raider 125 varsa bu fiyat bandında olabilir, Drift L de olabilir ama hizli butce ekleyip satip daha ust bi model alabilirseniz daha guzel olur.
  9. Asansörcü

Yardım Yeni taktığım ram sürekli mavi ekran verdirtiyor HALA AKTİF

BIOS'ta XMP açık mı? Açıksa kapatın.
  10. Asansörcü

Çözüldü✓ PC MAVİ EKRAN İLE ÇÖKTÜ

Minidump dosyalarınızı paylaşın ve etiketleyin.
  11. Asansörcü

Öneri Rtx 2050 amd 5 7000 series Laptopda mavi ekran yiyiyorum

Minidump dosyanızı paylaşın ve etiketleyin.
  12. Asansörcü

Asus tuf gaming a15 mavi ekran

RAM tavsiyesi için başka konu açmanız daha sağlıklı olur.
  13. Asansörcü

LOL mavi ekran sorunu

NVIDIA ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp WHQL bir sürüm kur
  14. Asansörcü

Windows 10 da Mavi ekran hatası alıyorum

Minidump paylaşın ve etiketleyin.
  15. Asansörcü

Isınmasından kaynaklı olacağını bende sanmıyorum, test yapmanızda fayda var.
  16. Asansörcü

RAM'lerinizi Memtest86 ile kontrol edin, bellek sorunu gözüküyor.
  17. Asansörcü

Photoshop performansli degil RTX 4060 + Ryzen 9

Evet. RAM 22-24 GB arasi kullanıyor suan. İslemci kullanımı bostayken %0,5-%1 arasi, kullanım arasinda %80e kadar cikiyor fakat GPU %0, hic artmiyor.
  18. Asansörcü

Photoshop performansli degil RTX 4060 + Ryzen 9

Merhaba. Fotografci dukkanimiza Photoshop ile render yapabilmek icin RTX 4060 Ti ve Ryzen 9 5900lu sistem aldik. Sunuculara cektigimiz fotoğrafları yüklüyoruz, sonra da bu bilgisayardan sunucuya baglanip fotograflari Photoshopa atiyoruz. Ama beklediğimiz gibi performans alamiyoruz tam olarak...
  19. Asansörcü

Minidump paylaşın.
  20. Asansörcü

Yardım BİST DÜŞTÜ ÖNÜMÜZDEKİ ZAMAN DİLİMİNDE TAHMİNLERİ ALALIM

@Muhammet Öztürk hocam bugün sadece BIST değil Amerika ve Japonya gibi borsalar da ciddi düşüşte. Sebebi de İranın yarattığı gerginlik durumu. Çok sürmez, yükselir diye DÜŞÜNÜYORUM. @Farex aynı durumdan muzdaribim hocam, benimde satacaklarım vardı kötü ana denk geldi :D
Top Bottom