Arama sonuçları: *

• Users: Gocer
  • Order by date
  1. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

düşünsene 30 yaşında paran var evin var iyi bir araban var mesleğin var elince mekanlarda partilerde geziyosun lise zamanın aklına bile gelmez :)
  2. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

öncelikle okulu bırakıp işe başlamak düşündüğün kadar kolay değil ben liseyi bırakıp araba tamirciliğini sevmediğim içim pvc cam balkon sektörüne atıldım. öncelikle çevredeki esnafları gezip herkese sordum [ herkes çırak arıyor zaten} bana işi öğretecek beni çok ezmeyecek bi dükkan buldum işe...
  3. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

dediğin doğru aynısını yasadım 1734711275 bende senin gibi düşünüyordum okulu bıraktım calışmaya başladım3. senem
  4. Gocer

2 model kulaklık arasında kaldım hangisini Önerirsiniz.

tesekkurler jbl aldım ben
  5. Gocer

Yardım Kulak içi kulaklık önerisi

bende 50tl pahalıya almışım geldimi memlunmusun
  6. Gocer

dün 2150 ye aldım tavsiye ederim
  7. Gocer

2 model kulaklık arasında kaldım hangisini Önerirsiniz.

JBL Tune Flex NC TWS ANKER Soundcore Liberty 4 NC
  8. Gocer

banada lazım JBL Tune Flex NC TWS ANKER Soundcore Liberty 4 NC bu 2 model arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  9. Gocer

Yokuş aşağı arabayı 1. viteste bırakmak?

bu dediğin eski tofaş tarzı araçlarda yapılıyordu araç yokuş aşağı ise r ye takmak lastikleri kaldırıma çevirmek önüne taş koymak gibi. yeni nesillerde bu geçerli değil vitesi boşa al el frenini çek yine gitmez araba veya vitese takıp el frenini çekmesende bişey olmaz
  10. Gocer

Yağmurda koşmak hasta eder mi?

canın mı sıkılıyor merak ettim :D
  11. Gocer

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

benim arkdaşta aynı yere gidiyor cumartesi günü
  12. Gocer

400.000₺ BÜTÇEYE UYGUN ARAÇ ÖNERİSİ

linea
  13. Gocer

Pioneer TS-G1310F hoparlör düşük ses veriyor

aynısını bende aldım 1 hafta kulanamadım tamamen çöp hoparlör sonra gittim jbl aldım
  14. Gocer

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

valla kanka nasıl savunma bu cocugun burnunu kırmışsın okul çıkışlarına dikkat et cocukta savunurken kafanı kırmasın :d
  15. Gocer

TÜRKİYE MAÇINI İZLEYEBİLECEĞİM LİNK VARMI?

Maçı izlemek istiyorum tv yok evde bilgisayardan izlemek için link varmı aradım bulamadım
  16. Gocer

Çözüldü✓ Yeni ram aldım fakat bir sorunum var

8 gb 2400 mhz ram kullanıyordum eski ramım cpu z programında ve ekran karı uygulamasında 8 gb 2400 mhz olarak gözüküyordu bugün 8*2 16 gb 3200 mhz ram aldım taktım 16 gb 1600 mhz olarak gözüküyor biostan 3200e çektiğime eminim 1600 gözükmesinin nedeni nedir?
  17. Gocer

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

hocam yanlış anladın ben hoşuma gitmiyor demedim sadece yeni başlıyacak biri için çok zor dedim. ilk başlıyacaklar için sabah 8 akşam 7 ye kadar çalışırlar düzenli bir mola saatleri yoktur iş durumuna göre sürekli çalışırlar en zor pis işleri çıraklara yaptırırlar ustalık gerektiren işlerde...
  18. Gocer

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

lise bitti sanayide çalışıyorum tavsiyem okuyum sanayici işi zor
  19. Gocer

IOS Arkadaştan iPhone 6S alıcam kâr edermiyim?

al sat için gitmez bence bizim burdada 1k ya birsürü 6s ilanı var 1708966182 hem yıl olmuş 2024 6s için alıcı çıkarmı bilmiyorum
Top Bottom