Arama sonuçları: *

1. K

anakart yapılan servis açıklaması

neyse hocam bilgisayarcıya götürcem 1603207053 benim takıldığım şey 2 bilgisayarcıda anakarttan sorun var dedi
  2. K

ama ekran kartına güç bağlanan yerde ışık vardı 1603206800 psudan gelmiyo mu
  3. K

kısa devre olsa tamir edilmez mi 1603206305 hocam bide ben şöyle söylim benim kule tipi soğutucu tek fanlı başta taktım çalıştı oyuna filan girdim sıkıntı yok ama sol tarafa takmıştım pcyi kapattım fanı değiştirdim bidaha hiç açılmadı
  4. K

hocam işlemci pini eğilmemesi lazım hiç çıkartmadım işlemciyi çünkü 1603205642 ve hocam 2 tane bilgisayarcıya götürdüm anakarttan dediler elektirik gitmiyo filan dediler 1603205797 hocam psu anakartı koruduysa ne oldu
  5. K

inşallah hocam asus teknik servisine kötü filan diyolar ondan korktum
  6. K

hocam kule tipi soğutma takarken
  7. K

hocam benim pc hiç açılmıyodu bilgisayarcıya gönderdim elektrik gitmiyo dedi 1603204466 ben bide bios update yapmadım
  8. K

yani anakartım çalışçak mı
  9. K

arkadaşlar anakartım bozulmuştu asusun servisine göndermiştim şuan elime ulaştı yapılan işlem açıklamasında anakartta sorunlu olan bios yazıldı test ok bu ne demek anakartım tamir olmuşmu
  10. K

mx4 termal macun alınır mı

hocam bilgisayarcıya götürcem inşallah biliyodur
  11. K

hocam ben kule tipi soğutma aldımda bilgisayarcıya taktırcam bu macun çok katıymış sıkıntı çıkar mı
  12. K

yorumlara baksana 1 yıldız veren
  13. K

arkadaşlar bu macunu çok öneren var ama yorumlara bakınca alasım gelmedi çok zor sürülüyomuş filan https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-2019-edition-4-gr-termal-macun-P394841172
Geri