anakart yapılan servis açıklaması

KLEST4

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar anakartım bozulmuştu asusun servisine göndermiştim şuan elime ulaştı yapılan işlem açıklamasında anakartta sorunlu olan bios yazıldı test ok bu ne demek anakartım tamir olmuşmu

bios güncelleme yapıp test edip göndermişler

arkadaşlar anakartım bozulmuştu asusun servisine göndermiştim şuan elime ulaştı yapılan işlem açıklamasında anakartta sorunlu olan bios yazıldı test ok bu ne demek anakartım tamir olmuşmu
Anakartında büyük ihtimalle bios update yaparken hata yaptın ve bios gitti sende servise gönderdiğinde bios yazdılar ise normal tamir olmuştur

Anakartında büyük ihtimalle bios update yaparken hata yaptın ve bios gitti sende servise gönderdiğinde bios yazdılar ise normal tamir olmuştur
hocam benim pc hiç açılmıyodu bilgisayarcıya gönderdim elektrik gitmiyo dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben bide bios update yapmadım

hocam benim PC hiç açılmıyodu bilgisayarcıya gönderdim elektrik gitmiyo dedi

ben bide bios update yapmadım
ozaman bios bozulmuştur bios atmışlar test etmişler çalışıyordur

hocam kule tipi soğutma takarken
Test etmişler çalıştığına dair sorun yoktur merak etme

Kule soğutucu takarken bios zarar görmez! muhtemelen ya işlemci pini eğildi ya yerinden çıktı yada kart kısa devreye düştü psu kartı korudu serviste sorunsuz çalıştı ve yazılım atıp sana geri iade ettiler diye tahmin ediyorum...

Kule soğutucu takarken bios zarar görmez! muhtemelen ya işlemci pini eğildi ya yerinden çıktı yada kart kısa devreye düştü psu kartı korudu serviste sorunsuz çalıştı ve yazılım atıp sana geri iade ettiler diye tahmin ediyorum...
hocam işlemci pini eğilmemesi lazım hiç çıkartmadım işlemciyi çünkü

ve hocam 2 tane bilgisayarcıya götürdüm anakarttan dediler elektirik gitmiyo filan dediler

hocam psu anakartı koruduysa ne oldu

ve hocam 2 tane bilgisayarcıya götürdüm anakarttan dediler elektirik gitmiyo filan dediler

hocam psu anakartı koruduysa ne oldu
Arka plaket montaj sırasında bir şekilde kısa devreye sebebiyet vermiş olabilir???

Geri