Arama sonuçları: *

• Users: ISERI
  • Order by date
  1. I

Bilgisayara Windows'tan Format Atmak

var
  2. I

Bilgisayara Windows'tan Format Atmak

Selam arkadaşlar. Bilgisayarımı alalı 6 ay falan oldu ben 4 ay aktif kullandım. Ama şuan sıfırlamak istiyorum. Windowstan sıfırlasam bilgisayara bir zararı olur mu herhangi performans düşüklüğü falan? Yardımcı olursanız sevinirim..
  3. I

200-300 TL Arası Cpu Soğutucu

Merhabalar. AMD Ryzen 5 3500x kullanıyorum. Oyunlarda bazen 80 dereceyi görüyor fakat hiç bir yan etkisini (fps düşüklüğü gibi) görmedim. Amd stok fan ile kullanıyorum. 200 300 TL arası soğutucu arıyorum. Bu fiyatta önerebileceğiniz en iyi soğutucular hangileri?
  4. I

Rampage Drop Plus Type-C Kablo

Kulaklığı almaya karar verdim ama şuanki kulaklığımda kabloya her dokunduğumda ses gidiyor. Acaba bu kulaklıkta da aynısı olur mu diye soruyorum. Kabloyla ilgili olabilir mi acaba?
  5. I

Rampage Drop Plus Type-C Kablo

Bende Rampage X Nova var fakat her kabloya dokınduğumda bilgisayar algılamıyor ve birkaç saniye sonra algılıyor en ufak dokunmada bile. Kablosu da plastik. Rampage Drop Plus almaya karar verdim fakat onun da kablosu örgüsüz Type-C. Eğer başka yerden örgülü Type-C alırsam bu sorun gider mi sizce...
  6. I

400-500 TL BANDINDA GÜZEL KULAKLIK ÖNERİSİ

Drop plus 400 TL fury x 600 TL hatta 650 falan 1603205187 Drop plus 400 TL fury x 600 TL hatta 650 falan 1603205230 Peki 600 verirsem bu mu yoksa fury x mi
  7. I

400-500 TL BANDINDA GÜZEL KULAKLIK ÖNERİSİ

Herkese merhaba. Ben e sporcu olmayı düşünüyorum. Şuanda mouse ve klavyem iyi fakat kulaklığımdan memnun değilim. 400 500 TL aralığında profesyonel olana kadar geçen süreçte beni memnun edecek Bi kulaklık arıyorum. Rampage drop plus öneriyorlar Corsair HS35 öneriyorlar fakat ne alacağımı...
Top Bottom