Neler Yeni

Rampage Drop Plus Type-C Kablo

ISERI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil
Bende Rampage X Nova var fakat her kabloya dokınduğumda bilgisayar algılamıyor ve birkaç saniye sonra algılıyor en ufak dokunmada bile. Kablosu da plastik. Rampage Drop Plus almaya karar verdim fakat onun da kablosu örgüsüz Type-C. Eğer başka yerden örgülü Type-C alırsam bu sorun gider mi sizce? En ufak dokunuşumda kulaklıktan ses gelmiyor ve art arda olunca tamamen ses gidiyor. Oyunda olduğum zaman çok sinir bozucu bir şey. Mouse ve klavye de bağlı aynı yere fakat onlarda hiç sorun yok. Kabloyla mı alakalı sizce yardım eder misiniz?

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
gönül rahatlığıyla alabilirsin alalı 2 3 gün oluyor çok memnunum

ISERI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gönül rahatlığıyla alabilirsin alalı 2 3 gün oluyor çok memnunum
Kulaklığı almaya karar verdim ama şuanki kulaklığımda kabloya her dokunduğumda ses gidiyor. Acaba bu kulaklıkta da aynısı olur mu diye soruyorum. Kabloyla ilgili olabilir mi acaba?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Kulaklığı almaya karar verdim ama şuanki kulaklığımda kabloya her dokunduğumda ses gidiyor. Acaba bu kulaklıkta da aynısı olur mu diye soruyorum. Kabloyla ilgili olabilir mi acaba?
Bu kulaklıkta öyle bir sorun yok, herhangi bir sıkıntı yaşayacağını sanmam. Bu kulaklığı kullanan kişilerin de bu tip sorunlar yaşadığını daha önce görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Altunbas
Bende drop plus var ve bende kabloya dokununca ses sorunu yaşıyorum ses kesiliyor kabloyu takip çıkarıyorum düzeliyor ama sorun kablodan da olabilir

Top Bottom