Arama sonuçları: *

1. Z

Gaming laptop önerisi

3050 ekran kartları kısıtlı oldugu için 2060 lı bi laptop istiyorum yurtdısından alacagım fiyatı abartı olmadıgı sürece önerilerinizi yazarmısınız.(600-800£)(16 ram)
  2. Z

Yardım Telefon için bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

Hepsiburadada bulunuyor orjinali ama satıcısını bilemem
  3. Z

ryzen 5 2600 1050 ti kaç watt psu gerekli

hocam bronz gold falan onlar tasarrufdur bi nevi mesela kötü alırsın aylık faturaya 40-50tl arası eklenir bronz alırsın 20-30tl eklenir hem kalitelisi şart
  4. Z

Ryzen 5 3600 Rtx 3050 kaç watt PSU lazim

Hocam işlemci ekran kartına göre bi tık geride ama her oyunda darbogaz olmaz bagzılarında sadece
  5. Z

Yardım Telefon için bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

Hocam üstüne 100-150 daha ekleyin xiaomi airdots basic 2 tws var önerim bu yönden
  6. Z

Ryzen 5 3600 Rtx 3050 kaç watt PSU lazim

Hocam 500w genelde r5 3600 ve gtx 1060-1050 civarlarında tercih edilir ama ekran kartı 3050 olduğu için 550-600w daha uygundur bence.Bu arada bağzı oyunların 1080p çözünürlüğünde dar boğaz olur ekran kartından dolayı
  7. Z

3060 laptop rtx 2070 bilgisayar ile takaslanır mı?

Arada fark istemesi aşırı saçma monitör olsa neysede düşürmeye çalışıyor kanma
  8. Z

Kolayca 5 dolar nasıl kazanılır? (bitti)

Arkadaş art niyetli paylaşmamış gibi ama ödeme alırken illaki bi bilgi isteyecektir
  9. Z

Paribu kayıt olurken hangi bilgileri istiyor?

İninalde olmuyor mesela akbank kartı kendi adınıza açtınız Paribuyuda kendi adınıza açmanız gerek yoksa olmuyor.
  10. Z

Pin yamulmuş,soket bozuk yardım

İşlemci modeli ne hocam ona göre yakalım : (
  11. Z

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirme

Hocam sizcede çok fazla değilmi : D Ben seneye r5 ve 1660super getireceğim işlemciyi nereye koysam diye düşünüyorum sen setup getiriyorsun djjdjsjs Diğer sorun için Eğer ps5 getirirsen kapalı kutu ise ps5 fiyatının %26 sını tekrardan ödersin ama saydıklarından hiçbirini aynıanda geçiremezsin
  12. Z

Geforce now internetim 228 mpbs ama oyunlar kasıyor

Hocam ayarlardan özelleştirme kısmında fps düşükte kalmış olabilirmi?
  13. Z

İkinci el basketbol ayakkabısı alınır mı

türkiye şartlarında normal bişey ama tavsiye etmem üç mesaj üstteki arkadaşı destekliyorum.
  14. Z

En ucuz sistem toplama

apü alıp ilerde ekran kartı almak daha mantıklı olabilir?
  15. Z

gtx 1070 yazılım güncellemesi sonra aşırı fps düşüşü

Desteğe yazdınmı daha önce
  16. Z

Şuan ne sıkıntısı var hocam anlamadım 1641077890 Kendi sitesinde destek alın
  17. Z

Bilgisayarım kaç TL eder

144hz ve 0.5ms olduğunu varsayıyorum 1.4 civarı eder monitör(minimum)
  18. Z

Görüntü bağdaştırıcısı ve işlemci için geçerlimi
  19. Z

Öyle değil sen yapacaksın
  20. Z

C2c sitesi kurmak istiyorum

1)Hayır 2)freelancer,armut,bionluk gibi sitelerde yapacak insan var 3)sosyal medyadalardan paylaşabilirsin,görünüm iyi olabilir,yüksek takipçili sosyal medya hesapları üzerinden paralı reklam yapabilirsin
Top Bottom