Neler Yeni

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirme

Zivagus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağan Delibaş
Merhabalar arkadaşlar, 1 ay sonra kadar Almanyadan Türkiyeye dönüş yapacağım, yanımda ekran kartı da getirmek istiyorum, merak ettiğim konu ise acaba kaç tane getirebilirim en fazla, daha önce tecrübesi olanlar veya konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ? Çok teşekkürler şimdiden

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Vergisiz sadece 1 kişi 1 adet. Vergisini öderim yakalanırsam riske ediyorum diyorsan doldur çantayı. Banada 3090 getir kapıda alırım.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Merhabalar arkadaşlar, 1 ay sonra kadar Almanyadan Türkiyeye dönüş yapacağım, yanımda ekran kartı da getirmek istiyorum, merak ettiğim konu ise acaba kaç tane getirebilirim en fazla, daha önce tecrübesi olanlar veya konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ? Çok teşekkürler şimdiden
Geçen ay birkaç kez getirdim hocam detaylı olarak anlatayım size.

İlk getirişimde 3 adet kart getirdim, havalimanındaki gümrük memurları çok sorun çıkardı zar zor dil döküp, ikna edip vergi ödemeden geçirdim. Ama tekrar o şekilde denemem bile.

İkinci getirişimde kapalı kutu 1 adet getirdim, soru bile sormadılar çok rahat geçtim.

Üçüncü getirişimde bir çakallık yaptım 4 ekran kartını bir kasanın içine anakarta bile takmadan plastik kelepçelerle sabitleyerek kapalı bilgisayar kasası getirdim yine sorun çıkarmadılar. Ama bunu karayolunda yaptım çünkü o kasayı uçağa sokamazdım büyük ihtimalle.

İşin kanunda geçen hali, her yolcunun yanında 1 adet bilgisayar veya bilgisayar parçası getirme hakkı bulunuyor. Bunun yanında ekstra getireceğin bilgisayar veya bilgisayar parçalarına %26 vergi ödüyorsun.

slayerzs34

80+ Bronze
Bir adet kendine bir de hediye gibi 300 avro değerinde ürün olarak gpu oluyor sanırım. Eğer 1 adet sınırı öyle geçersiz olursa.

wqerenp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren

Arkadaşlar ben amerika'dan şunları getircem sizce bir sıkıntı çıkarmı veya vergi falan ne kadar olur?

Rtx 3080 ti
Pc Kasa içi dolu
Ps5
Telefon
Kulaklık,klavye,mouse,mikrofon
Monitör

Bilen birisi varsa lütfen cevaplıyabilir mi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Hasan-KOÇ
Arkadaşlar ben amerika'dan şunları getircem sizce bir sıkıntı çıkarmı veya vergi falan ne kadar olur?

Rtx 3080 ti
Pc Kasa içi dolu
Ps5
Telefon
Kulaklık,klavye,mouse,mikrofon
Monitör

Bilen birisi varsa lütfen cevaplıyabilir mi.
Hocam sizcede çok fazla değilmi : D

Ben seneye r5 ve 1660super getireceğim işlemciyi nereye koysam diye düşünüyorum sen setup getiriyorsun djjdjsjs

Diğer sorun için
Eğer ps5 getirirsen kapalı kutu ise ps5 fiyatının %26 sını tekrardan ödersin ama saydıklarından hiçbirini aynıanda geçiremezsin

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1 adet kapalı kutu hediye diye sokabilirsin, 1 adet de açık kutu kişisel diye getirebilirsin.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Alkan Köroğlu
eğer bir tane getirceksen sorun çıkmaz ama fazlasında orda bulunan memurun vicadanına kalmış.

Top Bottom