Arama sonuçları: *

1. X

8.200 TL TOPLAMA BİLGİSAYAR

Arkadaşlar 8.200 tl civarında 1 ms 144hz monitörlü bir sistem arıyorum. Bilindik güvenilir bir site olursa sevinirim.
  2. X

Topladığım bilgisayar Nasıl?

saolasın
  3. X

1000 tl daha ucuz diyorsun ama topladığım sistemde monitör var
  4. X

8300 tl yi geçmesin yeter ayrıca o parçaların çoğu indirimde birebir araştırdım gine o fiyatlar tutmuyor
  5. X

inventustan topluyorum bu parçaları hepsini ayrı ayrı almaya kalkışsam bu fiyat gene tutmuyor.
  6. X

b550m s2h olsa nasıl olur ?
  7. X

valla bu bilgisayarın aynısını vatan bilgisayarcıda toplatsam daha pahalı çıkar 1603987058 neymiş onlar
  8. X

Arkadaşlar bir kaç yerde danıştım pc ye kötü ve aşırı pahalı diyorlar sizin görüşünüz nedir?
  9. X

youtube video yükleme sınır koyma

videonun boyutunu küçültmek videonun daha hızlı yüklenmesini sağlar o video yüklenene kadar interneti sömürür boyutu küçülterek atarsan youtubeye daha hızlı yüklenir programın adı "handbrake"
  10. X

Red switch için soru

sana şöyle diyeyim gamepower warlock blue switch kullanıyorum bu çoğu blue switchli klavyelerde yay sesi çıkmakta. ayrıca odada abin/ablan ile beraber kalıyorsan kesinlikle red switch kullanmanı öneririm.
  11. X

Anakart ram uyumu nasıl anlaşılır

hayırlı olsun
  12. X

Anakart ram uyumu nasıl anlaşılır

sanırım incehesabın pc toplama menüsünde sıkıntı var :D başka bir anakarttan başka bir anakarta geçiyorum monitör uyumlu değil diyor :D ram uyumludur ordan toplayıp satın alacaksan zaten kendileri toplar toplama esnasında herhangi bir sıkıntı çıkarsa sana ulaşırlar.
  13. X

400 TL PSU Önerisi

20 tl ekstradan verip bunu alabilirsin https://www.incehesap.com/gamepower-gp-650-fiyati-35091/ istersen bunuda alabilirsin: https://www.incehesap.com/gamepower-gp-550-fiyati-35089/
  14. X

Aliexpressten pc toplanır mı

aliexpressten toplamanı önermem topladın farzedelim bunun vegisi osu busu şusu var.
  15. X

Kendi bilgilerimce topladığım bilgisayar nasıl?

anakartı seçince monitör uyumlu değil hatası almaktayım önerin için teşekkürler
  16. X

monitörün neresi kötü pek anlayamadım sonuçta f/p bilgisayarı topladığımıza göre ? 1603646781 başlangıç için ideal bir monitör kendimce.
  17. X

1660 super yerine 1650 alsam olur mu ?
  18. X

reis https://www.incehesap.com/lg-22mk400h-1ms-hdmi-21-5-full-hd-monitor-fiyati-41431/ bu monitör bu kasaya gider mi? uyumlu olur mu? 1603645669 saolasın kardeşim
  19. X

anakartı b450m s2h yaptım psu değiştim. ssd ye neden öyle dedin anlamadım. ekran kartı neden kötü sizce? 1603644885 farklı sitelerden almak istemiyorum sistemi
  20. X

başka bir siteden önerebileceğin monitör var mıdır 1 ms olursa sevinirim?
Top Bottom