Neler Yeni

Red switch için soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ
Arkadaşlar şimdi ben red switch bir klavye alicam fakat red switch blue switchdeki gibi hissi veriyor mu yoksa sadece ses mi veriyor lütfen cahil damgası vurmayın cidden bilmiyorm

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Red oyun için, blue yazı içindir. Üstelik blue çok ses çıkarır. Amacın oyunsa red al.

xicklip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağdaş Çınar
Arkadaşlar şimdi ben red switch bir klavye alicam fakat red switch blue switchdeki gibi hissi veriyor mu yoksa sadece ses mi veriyor lütfen cahil damgası vurmayın cidden bilmiyorm
sana şöyle diyeyim gamepower warlock blue switch kullanıyorum bu çoğu blue switchli klavyelerde yay sesi çıkmakta. ayrıca odada abin/ablan ile beraber kalıyorsan kesinlikle red switch kullanmanı öneririm.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
kanka ikisinide kullandımda blue bana daha akıcı ama çok sesli geldi ama roamerg tacticle var red ile blue karışımı gibi tam aradağım.
kardeş laxerian abimiz iyi bir abimizdi ama sevdiği switchin fiyatını görünce adam kalpten gitti hfjashfkjsagjhfhkasgfalf.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Red’in sesi daha az. Blue’nun hissiyatı daha iyi. Red öneririm.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
kardeş laxerian abimiz iyi bir abimizdi ama sevdiği switchin fiyatını görünce adam kalpten gitti hfjashfkjsagjhfhkasgfalf.
sesli güldürdün len .d 650tlye aldım kanka indirimde gayet uygun bence tabii ki bu switche göre :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
sesli güldürdün len .d 650tlye aldım kanka indirimde gayet uygun bence tabii ki bu switche göre :)
iyi ama biraz pahalı şahsen ben aylık 300 tl geliri olan adamım ben alamam jdjfgfjdgfkdhkfs

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
iyi ama biraz pahalı şahsen ben aylık 300 TL geliri olan adamım ben alamam jdjfgfjdgfkdhkfs
kanka 2 ay biriktir dicemde 300tlye okul yemeği vs giriyorsa gene alırsın eski klavyemi 3 yıl kullandım .d 3 yılda biriktirirsin yani

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
kanka 2 ay biriktir dicemde 300tlye okul yemeği vs giriyorsa gene alırsın eski klavyemi 3 yıl kullandım .d 3 yılda biriktirirsin yani
kk adam akıllı sistem yok zaten laptop kullanıyom hayırlısı üniye geçince sşstem alınca dizerim güzelce.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
kk adam akıllı sistem yok zaten laptop kullanıyom hayırlısı üniye geçince sşstem alınca dizerim güzelce.
kanka üniye geçerken satarsın laptoplar dünyanın parası olmaya başladı

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
bende başta blue switch alıcaktım ama burda kullananlar çok baş ağrıtıyo dediler bi de benim bilgisayarı koyucağım yerin tam karşısında komşu var onu kanser edebiliridim am red alıcam black friday gelince :)

Top Bottom