Öneri Yazılım ağırlıklı ve birazda oyun için yüksek kalitede klavye önerisi

epomaker rt100 e bakındımda ekran var yalnız o durumda daha az olmaz mı şarjlı kullanımı, veya x bir özelliği daha iyi diye mi tavsiye ettin anlamadım. Dediğini yaparım kesin youtubedan arasında kaldığım 1-2 seçeneğin tanıtımına sesine vs bakacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler ikisinide listeme aldım en son kararsız kalırsam detaylı bi incelerim hepsini.

Teşekkürler. Türkiye satış kanalı bulamadımda haricen numpad olmayışı sıkıntı bana. Haricinde epey iyi klavye gibi duruyor.
RT100 ile karıştırdım, Galaxy100 diyecektim. Ekranı olmayan modellerin şarjı normal olarak uzun gider; Aula F99 da öyle. Ek olarak, bazı modellerde LED’ler kuzeyde veya güneyde olabilir veya tuş kapakları ışığı geçirmiyo; genellikle bu detay alırken gözden kaçabiliyo. Eğer tuş kapaklarının ışığı geçirmesini istiyorsan buna da dikkat et hocam

epomaker rt100 e bakındımda ekran var yalnız o durumda daha az olmaz mı şarjlı kullanımı, veya x bir özelliği daha iyi diye mi tavsiye ettin anlamadım. Dediğini yaparım kesin youtubedan arasında kaldığım 1-2 seçeneğin tanıtımına sesine vs bakacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler ikisinide listeme aldım en son kararsız kalırsam detaylı bi incelerim hepsini.

Teşekkürler. Türkiye satış kanalı bulamadımda haricen numpad olmayışı sıkıntı bana. Haricinde epey iyi klavye gibi duruyor.
wraithten almıştım beyaz rengini

RT100 ile karıştırdım, Galaxy100 diyecektim. Ekranı olmayan modellerin şarjı normal olarak uzun gider; Aula F99 da öyle. Ek olarak, bazı modellerde LED’ler kuzeyde veya güneyde olabilir veya tuş kapakları ışığı geçirmiyo; genellikle bu detay alırken gözden kaçabiliyo. Eğer tuş kapaklarının ışığı geçirmesini istiyorsan buna da dikkat et hocam
Teşekkür ederim dönüşün için epey bakındım ve 2 modele kadar düştüm.
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Wisteria Switch
Aula F99

Bu iki model arasında epey kaldım, sen olsan hangisini alırdın. Fark var mı araştırmaya çıktım.(mesajı gören arkadaşlarda hangisini seçerlerdi belirtirlerse sevinirim)

Knob sevdiğimden galaxy100
Teşekkürler, bende detaylı bir araştırma yaptım bu vakitlere kadar galaxy100 alacağım gibi.

Konuyu okuyan arkadaşlara da öğrendiklerimle yardımcı olması için açıklayayım.
Özeti şu olur ama Bütçeniz varsa Galaxy100 bütçeniz yetmiyorsa ama yine de işimi görsün diyorsanız Aula F99
Detaylara inelim arkadaşlar ne benim Galaxy100de karar kılmama sebep oldu.

Malzeme kalitesi: Galaxy100 alüminyum gövde yapısına sahipken, F99 abs plastik yapısına sahipmiş.
Ağırlık: Galaxy100 2kg ağırlığında taşınması biraz daha zor , F99 ise 1.1-1.2 kg ağırlığında daha taşınabilir bir yapı da(sürekli hareket halinde olup olmayacağı önemli)
Tepki süresi: Galaxy100ün kablolu ve 2.4 bağlantısının tepki süresi f99a kıyasla daha hızlı durumda
Makro, yazılım-özelleştirme: Yazılımsal olarak Galaxy100 F99a göre daha fazla özelleştirme, makro atama vb özellikler sunuyor.

Galaxy100 için: premium / yüksek özellikli kablosuz tam düzen klavye diyebiliriz. F99 ise fiyat/performans olarak daha erişilebilir fiyatta.
Galaxy100 knob(ses tekeri) avantajı var.
Galaxy100 RGB açık durumunda kullanırken pil süresi F99a göre daha düşük kalıyor.

Bu zamanlarda ürünlerin en düşük fiyatlarını da konuya ekleyeyim.
Galaxy 100 4299TL - Aula F99 2881TL

Geri