%100 Manyetik/Mekanik Klavye Önerisi

Aklıma gelen ürünler bunlar satıcıların güvenilirliği hakkında çok bir bilgim yok klavye içeriklerini de pek bilmiyorum sadece link olarak bıraktım bunları bilen arkadaşlar yorumlarsa güzel olur. %96lık Mekanikler var %100lük Mekanikler var ama %96 veya üstü manyetiğe rastlamadım 6-7 bin aşağısında sanırım.

Aklıma gelen ürünler bunlar satıcıların güvenilirliği hakkında çok bir bilgim yok klavye içeriklerini de pek bilmiyorum sadece link olarak bıraktım bunları bilen arkadaşlar yorumlarsa güzel olur. %96lık Mekanikler var %100lük Mekanikler var ama %96 veya üstü manyetiğe rastlamadım 6-7 bin aşağısında sanırım.
inceledim fakat beğenemedim. epomaker daha iyi switchlkere sahip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçen ay MCHOSE L7 Pro aldım, çok memnunum ve tavsiye ederim. Almamın en büyük sebebi sadece 40 gram olmasıydı. Aldığımda fiyatı 2.5k idi, İyzico + Parolapara kampanyasıyla 1500 küsura gelmişti. Şu an 3k civarı olmuş. Diğer alternatifim RK M30’du, o da 41 gramdı fakat sensörü daha düşük olduğundan 500 TL fark verip L7 Pro seçtim. Sende 3395 veya 3950 sensörlü modellere bakarsan iyi olur. Darmoshark M5 Pro da 38 gram olduğu için seçeneklerim arasındaydı fakat çok küçük olduğundan rahat edemem diye vazgeçtim, Eğer kullanabilirim diyorsan kesinlikle öneririm. https://wraithesports.com/products/darmoshark-m5-pro-wireless-mouse
dahili pili olmayan veya kablolu sizin fareniz gibi fare önerebilir misiniz?

dahili pili olmayan veya kablolu sizin fareniz gibi fare önerebilir misiniz?
Scyrox v6 veya v8 öneririm arasında sadece tutuş farkı vardı. L7 Proyu da tavsiye ederim. Dediğim gibi sensör min. 3395, 3950 olması gerektiğini biliyorum onun dışında ele oturması önemli, tutuş tipine göre seçim yapman gerek.

Scyrox v6 veya v8 öneririm arasında sadece tutuş farkı vardı. L7 Proyu da tavsiye ederim. Dediğim gibi sensör min. 3395, 3950 olması gerektiğini biliyorum onun dışında ele oturması önemli, tutuş tipine göre seçim yapman gerek.
farelerde tuş ömrü uzun olan butonlar var mı örneğin he fare gibi?

faremin kablolu olması çok önemli değil. pil sorunu ile uğraşmak istemiyorum çünkü.

Meyergaming güvenilir mi?

farelerde tuş ömrü uzun olan butonlar var mı örneğin he fare gibi?

faremin kablolu olması çok önemli değil. pil sorunu ile uğraşmak istemiyorum çünkü.
HE derken anlamadım ama optik switch’lerinde tıklama ömrü uzun diye bilmiyorum. Düz kablolu olarak önerim yok malesef. Zaten çoğu mouse Tri-mode şuan

hall
HE derken anlamadım ama optik switch’lerinde tıklama ömrü uzun diye bilmiyorum. Düz kablolu olarak önerim yok malesef. Zaten çoğu mouse Tri-mode şuan
effect buton demek istedim

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Epomaker klavyeyi aldım. Kullanamıyorum. Beceremedim. Enter farkı bilek desteği olmaması vs yordu. Klavye güzel alışamadım daha. Biraz küçükte geldi. 6 parmağı aşamadım bu klavyede. Rapid trigger nasıl aciliyor çözemedim. Keycaps almam lazım TR öneriniz var mı?

Epomaker klavyeyi aldım. Kullanamıyorum. Beceremedim. Enter farkı bilek desteği olmaması vs yordu. Klavye güzel alışamadım daha. Biraz küçükte geldi. 6 parmağı aşamadım bu klavyede. Rapid trigger nasıl aciliyor çözemedim. Keycaps almam lazım TR öneriniz var mı?
hangi modeli aldınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri