Arama sonuçları: *

1. orcunalk

Sadece 24 saat içinde internet bağlantım yapıldı

Pardon hocam daha acemiyim unutmuşum onu.
  2. orcunalk

Sadece 24 saat içinde internet bağlantım yapıldı

Merhaba arkadaşlar ben foruma 4 gündür üyeyim evime internet alacaktım onun hakkında bilgi toplamak için girdim ve gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim öncelikle. Ben öncesinde komşumla ortak türk telekom adsl kullanıyordum o taşınınca yeni altyapımın desteklediği bir internet alayım...
  3. orcunalk

Modem arayüzünde yazan max veri oranı ne oluyor tam olarak

anladım teşekkür ederim
  4. orcunalk

Modem arayüzünde yazan max veri oranı ne oluyor tam olarak

Benim internetim şu an adsl ben vdsl ye geçicem alt yapıma baktığımda 57 megabite kadar desteklediği gözüküyor her sitede ama modem arayüzüne baktığımda 22 megabit yazan bu ne oluyor tam olarak adsl portunu kullandığımdan mı yoksa bina içi kablolamadan mıdır?
  5. orcunalk

Yeni internet bağlatacağım tavsiyeleriniz nelerdir?

yanlış anlamadıysam bugün müşteri hizmetleri ilk önce türk telekom ekipleri gelecek ankastrede sizin internet bağlantınızı yapacak daha sonra millenicom ekibi gelecek kurulumu yapcak ve iç tesisata bakacak dedi. benim anlamadığım. bu millenicom ekibi yapmıyorsa hiçbir şey neden 150 tl vereyim ki
  6. orcunalk

Yeni internet bağlatacağım tavsiyeleriniz nelerdir?

kendime internet almaya karar verdim altyapı sorgulamada 57 megabite kadar destekliyor benim tek sıkıntım bina eski( yaklaşık 22 yıllık) haliyle internet tesisatı da eski. forumlarda millenicomun hizmetinin daha iyi olduğunu gördüm,bugün sabah millenicomu aradım . 35 megabitlik paketi önerdiler...
Top Bottom