Arama sonuçları: *

1. B

Çok Ucuza p7h55 + i3 540

P7H55 https://letgo.onelink.me/O2PG/b8v8oyz8 M4A78 https://letgo.onelink.me/O2PG/tbn50qel i5 P55 https://letgo.onelink.me/O2PG/lkwcztzk
  2. B

Format sonrası FPS kaybı

bu sanıyorum lolden kaynaklı bi sorun valorantta foramattan önceki fpsyi alıyorum bikaç oyunda daha deneyeceğim
  3. B

Format sonrası FPS kaybı

1628807882 Format attım tekrar internetten driverları yükledim oyuna giriş yaptım fakat yine aynı sonuç 1628807917 Format attım tekrar internetten driverları yükledim oyuna giriş yaptım fakat yine aynı sonuç 1628808467 Bu arada laptop ekranını vga ile monitöre yansıtıyorum bu bi sorun...
  4. B

Format sonrası FPS kaybı

1628768080 ddu ile sildim ekran kartı driverini fakat otomatik güncelleme açıkmış kendisi tekrar yükledi şimdi bi daha deneyeceğim
  5. B

Format sonrası FPS kaybı

İ7 2670QM 4+4 8 GB RAM 1TB HDD GT 525M Bilgisayara trojen bulaşması sonucunda format kararı aldım fakat formattan sonra lol e girdim fps 15-100 arası gidip geliyor ve bu eğitim modunda oluyor normalde ben eğitim modunda 200+ fps alıyordum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
  6. B

Anakart tetik alıyor,fanlar dönüyor 1-2 sn ve duruyor

Selamlar elimde gigabyte h61 S2pv marka model anakart var anakarta bütün kabloları bağlıyorum ve start veriyorum(uzay montaj şuanda) fakat anakart start alıyor ve fanlar 1-2 sn dönüp duruyor sorun neden olabilir 12v 4 pin girişini çıkartıyorum yine aynı ,bu arada bios rest yapınca anakart aynı...
  7. B

Pc windows logosu gelince ekran karicalaniyor

Selamın aleyküm bügün lol oynarken pc bi anda kapandı ve tekrar açmaya kalktigimda windows logosu geliyor fakat bi 1dk sonra ekran karincalanip res atiyor fakat biosa girdiğimde hiç bir sorun yok sebebini bilen ve yardımcı olabilecek varmı (Asus x54c win10) internetten baktım ekran kartindan...
  8. B

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bende o şekilde zannediyordum bizim hocalar bu şekilde yazmıştı hatta durumu kötü olanlar bana mesaj atın ben sizin adlarınızı tablet almak için listeye ekleyebilirim demişti ben uğraşmadım bile.
  9. B

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Devlet aylık geliri düşük olan , çalışmayan ailelere bir forum gönderiyormuş sizde onu doldurarak alabiliyormuşsunuz yani herkezin alabileceği bir şey değil o form arkadaşa geldiyse ister geliri yüksek yazsın ister çok bişey değişmez , boşuna linç etmişsiniz.
  10. B

3 mbps internetten nasıl kurtula bilirim ?

Merhaba türk telekom 24 mbps internet aldık fakat internet hızı 7 üzerine çıkmadı bizim bu internetten kurtulamamız için müşteri hizmetlerini arayıp küfretmemizmi lazım üstelik bu internete 75 tl para veriyoruz ve lolde küfür yiyoruz . Önerdiğiniz bi kurum veya tavsiye varmıdır teşekkürler
  11. B

PC İYİ OLMASINA RAĞMEN KÖTÜ PERFORMANS ALIYORUM

ekran kartı gt 525m bu işlemciyi arızalı laptopdan söktüm o bilgisayarda yüksek fps almama rağmen bunda düşük
  12. B

PC İYİ OLMASINA RAĞMEN KÖTÜ PERFORMANS ALIYORUM

elamın aleyküm arkadaşlar 5-6 aydır bi sorunum var anca dile getire bildim laptop benim açımdan iyi özellikleri olmasına rağmen kötü performans alıyorum benden kötü laptopu olanlar oyunlarda benden yüksek fps alıyor örnek : lol 19- 30 fps arası orta ayarlarda mta: 3-40 fps arası en düşük...
  13. B

H110m s2 için işlemci önerisi

Selamın aleyküm arkadaşlar geçen bi konu açmıştım ve bana h55 önermiştiniz fakat elime h110m s2 geçti buna uygun fiyatlı bir işlemci arıyorum bu arada ddr3 750ti ve 8gb ram var bu sisteme uyarmı ve kaç w ister
  14. B

P5G41C YERİNE NE ALABİLİRİM

şimdi ne diyosunuz usta anakart g41 işlemci e5450 mi
  15. B

dostum eğer bana soruyorsan bende yok bende arıyorum fakat https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-p5g41c-m-lx-anakart-795991673/detay/ 1604071742 dostum eğer bana soruyorsan bende yok bende arıyorum fakat...
  16. B

letgoda bi g41 buldum adam 50 tl istiyor fakat internet bağlantısını görmüyor yazmış açıklamaya acaba sorun anakarttamıdır yoksa wifi kartı takmadığı içinmidir faxconn markası bu arada
  17. B

yani şuan eldimde 350 tl var anakart ve işlemci için
  18. B

Selamın aleyküm arkaşdaşlar ben 800 tl pc toplama videosunu izledim ve pc toplamaya karar verdim elimde 750 ti 2gb 8gb ram ddr3 var anakart ve işlemci alıcam fakat p5g41c bulamıyorum bulsam bile 300 250 tl bunun yerine hangi anakartı almalıyım ve bu sisteme kaç w psu gerekir teşekkürler
Top Bottom