Neler Yeni

Format sonrası FPS kaybı

BUĞRA52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedihan Aldemir
İ7 2670QM
4+4 8 GB RAM
1TB HDD
GT 525M
Bilgisayara trojen bulaşması sonucunda format kararı aldım fakat formattan sonra lol e girdim fps 15-100 arası gidip geliyor ve bu eğitim modunda oluyor normalde ben eğitim modunda 200+ fps alıyordum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim (bu arada formattan sonra windows kendi kurdu driver vs...) ve görev yöneticisinde gpu gözükmüyor
resim_2021-08-12_140344.png

BeKo'O

80+ Silver
Hocam internetten manuel olarak güncel Driver indirir misiniz? Windows ekran kartı driverını tam kurmayı beceremiyor genelde siz kendiniz bulup indirin. Kurduktan sonrada driver içinden gerekli performans ayarlamalarını yaparsınız.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Güç seçeneklerinden yüksek performansa alın ve manuel olarak driverleri güncelleyin.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
İ7 2670QM
4+4 8 GB RAM
1TB HDD
GT 525M
Bilgisayara trojen bulaşması sonucunda format kararı aldım fakat formattan sonra lol e girdim fps 15-100 arası gidip geliyor ve bu eğitim modunda oluyor normalde ben eğitim modunda 200+ fps alıyordum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim (bu arada formattan sonra windows kendi kurdu driver vs...) ve görev yöneticisinde gpu gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
SSD alırsanız iyi olur. msinfo32.exe den SS atar mısınız?

BUĞRA52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedihan Aldemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BUĞRA52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedihan Aldemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows bazen eski driverları kurabiliyor, kendiniz kurup öyle deneyin.
Format attım tekrar internetten driverları yükledim oyuna giriş yaptım fakat yine aynı sonuç

Güç seçeneklerinden yüksek performansa alın ve manuel olarak driverleri güncelleyin.
Format attım tekrar internetten driverları yükledim oyuna giriş yaptım fakat yine aynı sonuç

Bu arada laptop ekranını vga ile monitöre yansıtıyorum bu bi sorun çıkarırmı ? laptopun kendi ekranı var denememi istediğiniz bişey varsa deneye bilirim

Son düzenleme:

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
windows 10 gerçekten çok kötü bir yazılım. Ben olsam ya 7 yada 8.1 kullanırım şuan 10 kullanıyorum kaybolan usb mi bulabilir isem windows 7 kuracağım hem daha az ram tüketiyor :)

BeKo'O

80+ Silver

Bu arada laptop ekranını vga ile monitöre yansıtıyorum bu bi sorun çıkarırmı ? laptopun kendi ekranı var denememi istediğiniz bişey varsa deneye bilirim

Hocam şu iki Driver'ı sırasıyla indirip kurabilirmisiniz; Windows 10'da kurun ve ayarları yapıp deneyin, eğer fps sorunları devam ediyorsa bir daha Windows 8'e formatlayın orada da deneyin. Ayriyetten BIOS tarihi 2012 ama sitesinde 2020 tarihli BIOS update var ilk önce BIOS update yapın:

Hepsini sırayla kuruduktan sonra Driver içinden performans ayarlamalarını yapmayı unutmayın. Eğer bilmediğiniz bir şey varsa söyleyin yine yardımcı oluruz.

BUĞRA52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedihan Aldemir
bu sanıyorum lolden kaynaklı bi sorun valorantta foramattan önceki fpsyi alıyorum bikaç oyunda daha deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,338
Üyeler
161,441
Son üye
pendragonUtku
Top Bottom