Arama sonuçları: *

1. OktayD__

Yardım Ekran kartı boşta 57 derece normal mi ?

Teşekkürler
  2. OktayD__

Pump out nedir açıklayabilir misin
  3. OktayD__

Fan dönüyor ama biraz uçak motoru gibi çalışıyor 1738932403 1 ay oldu daha bakım yapalı bu kadar kısa sürede 2. bir bakım normal midir
  4. OktayD__

Ekran kartım saphire rx580 8 gb olan model pc açtığım zaman direk 57-58 derecelerde seyrediyor oyun oynarken bi anda ısınıp korumaya alıp kapatıyor kendini bir çözümü var mıdır yoksa ömrünü doldurdu mu artık
  5. OktayD__

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Yaptım ama 2 3 gün sonra eski haline döndü maalesef ilgin için teşekkür ederim
  6. OktayD__

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Herkese iyi forumlar bilgisayar için titreşimli 7.1 özellikli bir kablosuz kulaklık arıyorum şuan ki kulaklığımdan çok memnunum lakin kablosu birbirine dolandı ve ne yapsam düzelmedi çok rahatsız ediyor eski kulaklığım rampage pulsar idi yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
  7. OktayD__

Çözüldü✓ Bilgisayarımda oyunlarda eski performans artık yok

Termal macunu 1 hafta önce değiştiridim 70 80 dereceden 45 50 ye kadar düştü sıcaklıklar
  8. OktayD__

Herkese teşekkürler ramı en kısa sürede 16 ya çıkaracağım
  9. OktayD__

500 gb m2 ssd var unutmuşum yazmayı 1732193831 peki bu pc yi satsam maks ne eder
  10. OktayD__

Öncelikle selamın aleyküm Bilgisayarımda özellikle valorantta fps drop yemeye başladım ets forza 4 gibi oyunlarda sıkıntı yok ram artık yetersiz mi acaba diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim sistem özellikleri r5 1600 sapphire rx 580 8 gb 8 gb 3200 mhz ram 450w psu asrock b 450...
  11. OktayD__

Bu test sonucu iyi midir?

Bilgisayar alacağım 6500 lira para yazmış sistem bu. www.letgo.com/item/acil-satilik-oyuncu-bilgisayar-iid-1643067410 Furmark testi sonucu ise bu Bu sistem alinir mi sizce ets 2 asseto forza 4 oynamak istiyorum iyi forumlar
  12. OktayD__

Çözüldü✓ 2.el bu bilgisayar alınır mı?

Herkese teşekkürler iyi forumlar
  13. OktayD__

mesaj yazdım furmark testi istedim eğer bakmaya gidersem neye dikkat etmem gerek
  14. OktayD__

peki g27 bağlayacağım bir sıkıntı olurmu fps konusunda falan
  15. OktayD__

şu nasıldır https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-toplama-oyuncu-kasasi-1077060164/detay
  16. OktayD__

forza asseto ets 2 oynarken sıkıntı yaşarmıyım
  17. OktayD__

https://www.letgo.com/item/acil-satilik-oyuncu-bilgisayari-iid-1643067410 nasıldır arkadaşlar ets 2 valo asseto forza oynamak istiyorum
  18. OktayD__

Sahibinden de ilan numarası 1079515597 1677783361 Herkese teşekkürler
  19. OktayD__

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rayzen-oyuncu-bilgisayar-1079515597/detay
Top Bottom