Sıcaklık değerlerine knkmesaj yazdım furmark testi istedim eğer bakmaya gidersem neye dikkat etmem gerek
Knk sen kaç tl civarı pc toplayacaksınmesaj yazdım furmark testi istedim eğer bakmaya gidersem neye dikkat etmem gerek
Yani eğer 7 k gibi bir bütçen varsa ryzen 5 5600 g li bir sistem topla hiç değilse sıfır bir sistem olmuş olur sonradan kendin bir ekran kartı eklersinHerkese teşekkürler iyi forumlar
6000 6500 arasıKnk sen kaç TL civarı pc toplayacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani eğer 7 k gibi bir bütçen varsa ryzen 5 5600 g li bir sistem topla hiç değilse sıfır bir sistem olmuş olur sonradan kendin bir ekran kartı eklersin
Bence dediğim gibi yap6000 6500 arası
.Knk sen kaç TL civarı pc toplayacaksın
Yani eğer 7 k gibi bir bütçen varsa ryzen 5 5600 g li bir sistem topla hiç değilse sıfır bir sistem olmuş olur sonradan kendin bir ekran kartı eklersin
Ben 7k ya apu alacağıma biraz daha ekleyip monitör dahil sistem alırdım geçen mert bayantemurun çıkarttığı sistemler gibi sistem beklemek daha doğru olur çünkü malum hem monitör hemde ekran kartı pahali oluyorKnk sen kaç TL civarı pc toplayacaksın
Aynen de arkadaşın bütcesi dahilinde söyledim yoksa çok iyi hazır sistemler geliyorBen 7k ya apu alacağıma biraz daha ekleyip monitör dahil sistem alırdım geçen mert bayantemurun çıkarttığı sistemler gibi sistem beklemek daha doğru olur çünkü malum hem monitör hemde ekran kartı pahali oluyor