Arama sonuçları: *

• Users: zooda
  • Order by date
  1. zooda

Max 1000 tl kablosuz kulak içi kulaklık

ustam önerdiğin kulaklık silikonlu
  2. zooda

Max 1000 tl kablosuz kulak içi kulaklık

Öncelikle dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkürler. Sizden ilk ricam şu paraya onu alacağına şunu al diyerek bütçeyi 1500'e çıkarmayalım. Piyasayı bilmiyorum o yüzden 1000 lira yazdım, he ama 1100 TL'ye alacağım kulaklık 1000 tlden kat kat daha iyidir o parayı da veririm problem değil...
  3. zooda

Öneri 8bitdo ultimate 2c kablolu mu gamesir nova lite kablosuz mu

evet ikisi de 1200 civarina geliyor ayrica su urun de var onun da fiyati 1200 civarina geliyor...
  4. zooda

Öneri 8bitdo ultimate 2c kablolu mu gamesir nova lite kablosuz mu

iki ürünü de aliexpresste 650 tl civarına alabiliyorum kablosz rahatlığını isterim ama bariz bi kalite farkı varsa uyarın lütfen...
  5. zooda

Kamerama başkası erişiyor mu yardım edin

Kullandığım laptop modelinde kamera kulllanıldığı zaman kameranın yanında ufak bi ışık yanıyor. Merak ettiğim nokta şu: Eğer biri bi şekilde kamerama erişmişse kameramı bu ışık yanmadan kullanabilir mi?
  6. zooda

Yardım Dandik mouse için ledleri kapatma driverı

Elimde ; dandik, ışığı sürekli yanan , kontrol driveri fln asla olmayan bir mouse var ve ışığı cidden rahatsız ediyor. Led ışıklarını söndürebileceğim bi driver vs bilen varsa yardımcı olabilirse mutlu olurum not:Mouse sökülmüyor , yani ledleri sökemem. Zaten sökebildiklerimi söktüm.
  7. zooda

Dead cells save aktarma

Gamepass üzerinden oynadığım dead cells oyunundaki savemi epic games platformuna aktarmak istiyorum ne yapabilirim
  8. zooda

Omegle ya da ome tv de amerika sunucusuna nasıl girilir

hayır , bulursan haber eder misin sen de
  9. zooda

Smart TV de Netflix yok

SEG 43SC7600 model bir televizyon 2. el olarak elime geçti, internete bağlı şekilde yazılım güncellemelerini kontrol ettim ve son sürümde olduğunu görmeme rağmen Netflix uygulaması ne içinde yüklüydü ne de mağazasında bulunuyordu. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  10. zooda

Öneri 1000 TL altı bluetooth kulaklık önerisi

silikonlu olmaz , yazdım zaten en üstte
  11. zooda

terletmesi sıkıntı değil ter sıvı ya o yüzden az da olsa suya dayanıklı mı onun için soruyorum.
  12. zooda

Anladım sağol . Peki 500 ve 510 bt ile ilgili , terleme konusunda sıkıntı çıkarıyor mu ve kafandan düşüyor mu benche yattığında fln.
  13. zooda

anqer q10 çok fazla pahalılanmıştı birden o yüzden vazgeçmiştim onu almaktan 799 a alabilirsem direkt alırım
  14. zooda

Tercihim kulaküstü olması ancak kulak içi önerecekseniz silikonlu olmasın lütfen onlar asla kulağımda durmuyor. Spora gidiyorum orada kullanacağım kulağımdan kayıp düşmemesi önemli. Önerilerinizi bekliyorum
  15. zooda

Omegle ya da ome tv de amerika sunucusuna nasıl girilir

ingilizcemi geliştirip eğlenmek için usa sunucularında girmek istiyorum bu platformların herhangibirinde. Öncelikle ometv için konuşacağım ; ome tvde facebook ya da vk üzerinden konum bilgisi aldığı için vpn ile girsem bile arada sırada yabancılarla 10 dk kadar karşılaşabiliyorum ancak sonra...
  16. zooda

İnce , aydınlatmalı klavye önerisi

biliyorum da konforlu değil, hatta onun yerine türkçe karakterlerin olmadığı bir klavye daha iyi bile olur. 1674303106 biliyorum da konforlu olmuyor. Hatta Türkçe karakterlerin olmadığı bi klavye olsa daha iyi bile olur.
  17. zooda

bak kardeşim phılıpste büyüktür küçüktür tuşu yok, o işaretleri yapmak için alt+ 1 falan yapamam gerekiyor , redragon marka klavyede ise shiftin sağındaki tuşu kullanarak yazıyorum. Bilip bilmeden konuşmayın be 1674301643 işte tam olarak bana philips gibi bir klavye lazım ama büyüktür küçüktür...
  18. zooda

yanlış anladın ince ve mekanik olsun diye bir isteğim yok, ama mebran olsun sessiz olsun takıntım yok ondan bahsediyorum
  19. zooda

sol shift in sağındaki tuş , eğer sol shift büyükse sende o tül yoktur. 1674300750 sessiz olması çok dert değil de o kadar ince mekanik klavye olcağını sanmam
Geri