Öneri 1000 TL altı bluetooth kulaklık önerisi

zooda

80+
Reaksiyon skoru
8
Tercihim kulaküstü olması ancak kulak içi önerecekseniz silikonlu olmasın lütfen onlar asla kulağımda durmuyor.
Spora gidiyorum orada kullanacağım kulağımdan kayıp düşmemesi önemli.
Önerilerinizi bekliyorum

4 yıldır T500BT kullanıyordum. T510BTye geçecektim kırıldığı için 1 haftada 300tl zam yiyince Anker Soundcore Q10i siparişi verdim. 871TLye. Sık sık 799a da düşüyor istiyorsan. Dün gece verdim siparişi bekliyorum şu an elime geçince yazabilirim beklerim diyorsan ya da sen de direkt ver sipariş

4 yıldır T500BT kullanıyordum. T510BTye geçecektim kırıldığı için 1 haftada 300tl zam yiyince Anker Soundcore Q10i siparişi verdim. 871TLye. Sık sık 799a da düşüyor istiyorsan. Dün gece verdim siparişi bekliyorum şu an elime geçince yazabilirim beklerim diyorsan ya da sen de direkt ver sipariş
anqer q10 çok fazla pahalılanmıştı birden o yüzden vazgeçmiştim onu almaktan 799 a alabilirsem direkt alırım

Anladım sağol . Peki 500 ve 510 bt ile ilgili , terleme konusunda sıkıntı çıkarıyor mu ve kafandan düşüyor mu benche yattığında fln.
Denemedim. Q10ide deneyip haber verebilirim ama biraz beklemen gerekir. T500BT terletiyordu

Kardeşim QCY T13 kullanıyor 1 aydır kalitesi vb. gayet iyi. Fiyatı 300 TL bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim QCY T13 kullanıyor 1 aydır kalitesi vb. gayet iyi. Fiyatı 300 TL bir şey.
Sadece kutusu biraz dandik.

terletmesi sıkıntı değil ter sıvı ya o yüzden az da olsa suya dayanıklı mı onun için soruyorum.
Sıvıya dayanıklı oluyorlar genelde. T500BTyle yağmurda çok ıslandım bişey olmadı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece kutusu biraz dandik.
silikonlu olmaz , yazdım zaten en üstte

Geri