anqer q10 çok fazla pahalılanmıştı birden o yüzden vazgeçmiştim onu almaktan 799 a alabilirsem direkt alırım4 yıldır T500BT kullanıyordum. T510BTye geçecektim kırıldığı için 1 haftada 300tl zam yiyince Anker Soundcore Q10i siparişi verdim. 871TLye. Sık sık 799a da düşüyor istiyorsan. Dün gece verdim siparişi bekliyorum şu an elime geçince yazabilirim beklerim diyorsan ya da sen de direkt ver sipariş
Q10i bu Q10 değil. Q10lar 1799 falananqer q10 çok fazla pahalılanmıştı birden o yüzden vazgeçmiştim onu almaktan 799 a alabilirsem direkt alırım
Denemedim. Q10ide deneyip haber verebilirim ama biraz beklemen gerekir. T500BT terletiyorduAnladım sağol . Peki 500 ve 510 bt ile ilgili , terleme konusunda sıkıntı çıkarıyor mu ve kafandan düşüyor mu benche yattığında fln.
Sadece kutusu biraz dandik.Kardeşim QCY T13 kullanıyor 1 aydır kalitesi vb. gayet iyi. Fiyatı 300 TL bir şey.
Sıvıya dayanıklı oluyorlar genelde. T500BTyle yağmurda çok ıslandım bişey olmadıterletmesi sıkıntı değil ter sıvı ya o yüzden az da olsa suya dayanıklı mı onun için soruyorum.
Pardon gözümden kaçmış.silikonlu olmaz , yazdım zaten en üstte