Arama sonuçları: *

1. U

6 Aydır Çözülemeyen Reset Sorunu

Merhaba bilgisayarımı toplayalı 7 ay oluyor ve bilgisayarı kullanmaya başladıkran 3 hafta sonra reset atmaya başladı araştırmadığım ve uygulamadığım şey kalmadı. Artık geriye kalan tek şey parçaları değiştirip tek tek denemekti 3 bilgisayarcı baktı ve sorunu çözemedi. İzmirde yaşıyorum bu...
  2. U

Gönderdikleri garanti belgesinde farklı ürün yazıyor

Sorma aga sorma müzik stüdyosu kuralım dedik corona o bu şu derken her şey birbirine girdi yeterince paranoyayım birde dediğinden sonra iyice işkillendim .d Kısaca; doğru tahmin kardo sıyırdım kfldlglsş
  3. U

Sorunu çözemeyince mecbur kaldım tanıdık birine götürdüm ama yinede şeytanlık yapar mı yaparlar. Bunun için işlemcinin ryzen kısmına gözle zor görülebilecek derece ince iğneyle çizik attım merak etmeyin 😂
  4. U

Umarım sorun düzeltilir. Zaten bilgisayarımda şuan büyük bir reset sorunu var ben elimden geleni yaptım ama olmadı. Bilgisayarcıya verdim ramler sadler ekran kartı test edildi yarın psu ve işlemci test edilecek 1609272880 Sorunlar peşimi bırakmıyor biraz olsun içim rahatladı umarım sorunu...
  5. U

Arkadaşlar Sa ryzen 5 3600x almıştım ucuzbudur sitesinden faturası ve garanti belgesi geldi. Ama o an dikkat edememişim gözüme çarpınca içime kurt düştü. Garanti belgesinde Msı anakart yazma sebebi nedir? Bir bilgisi olan var mı?
  6. U

Sata ssd boot menüsünde görünmüyor

Arkadaşlar windowsu kuracağım. anakartım msı b550. Advence modda storagede samsung sata ssdim gözüküyor ama boot menüsünde göremiyorum. Windows disk seçme penceresindede göremiyorum ne yapmam gerekiyor
  7. U

İzmirde Bilgisayarcı Önerebilir misiniz?

Bunu biliyorum ama işinde iyi olan birini bilen vardır diye sordum yinede sağol
  8. U

İzmirde Bilgisayarcı Önerebilir misiniz?

Beyler grubada sorunları yazmıştım hiç bir şekilde çözüm bulamadım. Kasayı birine göstermem gerekiyor önerebileceğiniz bir yer var mı?
  9. U

Bilgisayardaki Restart Sorunu

Sorunu bulamadan gitti pc valla çok üzülüyorum sorma aga 😂
  10. U

Psuda sorun olsa biosa ekranında da kapatmaz mıydı
  11. U

Dostum windowsu sata ssdye kurmayı denesem mi acaba şuan onu düşünüyorum. Biosum güncel bu arada. Şu anda bilgisayara hiç bir şekilde giremiyorum psuya test yapmamıştım fakat ramlerdede hir sorun yoktu
  12. U

Arkadaşlar bilgisayarımı toplayalı 4 hafta oldu topladım ettim biosu windowsu falan herşeyini hallettim. Bütün testleri yaptım furmak ssd testi falan hiç bir sorun yoktu. Son 4-5 gündür bilgisayar kendine restart atmaya başladı ısı değerlerimi kontrol ettim afternurner ile oyunlarda ve ısınmada...
  13. U

Bilgisayar Sürekli Restart atıyor

rtx 2060 r5 3600x b550 anakart ve mwe white 650w bronz psu var
  14. U

Bilgisayar Sürekli Restart atıyor

Arkadaşlar merhabalar öncelikle belirtmem gereken sistemsel olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum bütün psu bağlantılarına rame ekran kartına baktım. Ama hala restart vermeye devam etti bilgisayar. Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatası alıyorum. ne yapmam gerek görüntü paylaşıyorum.
  15. U

Bilgisayar Reset Atıyor

Deneyeceğim teşekkürler dostum inşallah düzelir 😒
  16. U

Bilgisayar Reset Atıyor

Mwe white 650 w Bronz 1608763845 Googledaykende attı şimdi
  17. U

Bilgisayar Reset Atıyor

Arkadaşlar merhaba rtx 2060, r5 3600x, b550 anakart, corsair 8x2 ram var. Isı değerlerim genellikle düşük zaten valorant ve gta 5 oynuyorum. Bilgisayar saçma bi şekilde kendine reset atıyor oyundayken. 3 hafta oldu topolayalı yeni olmaya başladı sorun nedir sizce?
  18. U

GTA V Kaydetme sorunu

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı yeni topladım daha önceden de fazla oyun geçmişim yoktu. GTA V oynuyoruz haftasonları abimde arada 1-2 saat zaman geçiriyor. Fakat kaydetmede problem yaşıyoruz. İki farklı hikaye modu açık biri benim biri abimin ancak kaydetmeme rağmen yaptığım görevler falan...
  19. U

gpu cpu sayacını nasıl açıyoruz?

Merhaba arkadaşlar. Görüntüsünü attığım sayacı oyunlarda nasıl açabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  20. U

Ssd format atamıyorum yardım

Arkadaşlar bilgisayar bilgim fazla olmadığından. Farkedemeden sata ssdye kurmuşum windowsu. Klonlayıp bios ayarlarını fakan yaptım fakat Sata ssdme hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Çevrimiçi olan başka bir disle imza çakışması olduğundan disk çevrimdışı diyor içindeki komple nasıl silebilirim?
Top Bottom