Neler Yeni

Gönderdikleri garanti belgesinde farklı ürün yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
Arkadaşlar Sa ryzen 5 3600x almıştım ucuzbudur sitesinden faturası ve garanti belgesi geldi. Ama o an dikkat edememişim gözüme çarpınca içime kurt düştü. Garanti belgesinde Msı anakart yazma sebebi nedir? Bir bilgisi olan var mı?

Ekler

• 011518A3-8C10-4E25-86D5-57C134BF9C3A.jpeg
    011518A3-8C10-4E25-86D5-57C134BF9C3A.jpeg
    73.7 KB · Hit: 79

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Yanlış yazılmış olabilir veya faturalar karışmış olabilir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Firma ile iletişime geçiniz.
Garanti gerektiğinde zor durumda kalabilrsiniz .

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Arkadaşlar Sa ryzen 5 3600x almıştım ucuzbudur sitesinden faturası ve garanti belgesi geldi. Ama o an dikkat edememişim gözüme çarpınca içime kurt düştü. Garanti belgesinde Msı anakart yazma sebebi nedir? Bir bilgisi olan var mı?
aynı firma veya distrubutor aynıdır otomatık kutu ıcıne atıyorlardır zaten kaşe falanda kopya faturan varsa sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firma ile iletişime geçiniz.
Garanti gerektiğinde zor durumda kalabilrsiniz .
Umarım sorun düzeltilir. Zaten bilgisayarımda şuan büyük bir reset sorunu var ben elimden geleni yaptım ama olmadı. Bilgisayarcıya verdim ramler sadler ekran kartı test edildi yarın psu ve işlemci test edilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı firma veya distrubutor aynıdır otomatık kutu ıcıne atıyorlardır zaten kaşe falanda kopya faturan varsa sıkıntı olmaz
Sorunlar peşimi bırakmıyor biraz olsun içim rahatladı umarım sorunu çözerim. Bilgisayar 3 haftadır canavar gibi çalışıyordu olan sorunlardan her şey kursağımda kaldı yemin ederim😒

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
Umarım sorun düzeltilir. Zaten bilgisayarımda şuan büyük bir reset sorunu var ben elimden geleni yaptım ama olmadı. Bilgisayarcıya verdim ramler sadler ekran kartı test edildi yarın psu ve işlemci test edilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunlar peşimi bırakmıyor biraz olsun içim rahatladı umarım sorunu çözerim. Bilgisayar 3 haftadır canavar gibi çalışıyordu olan sorunlardan her şey kursağımda kaldı yemin ederim😒
bilgisayarcılara pek güvenmem hele mahalle bilgisayarcılarına

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
bilgisayarcılara pek güvenmem hele mahalle bilgisayarcılarına
Sorunu çözemeyince mecbur kaldım tanıdık birine götürdüm ama yinede şeytanlık yapar mı yaparlar. Bunun için işlemcinin ryzen kısmına gözle zor görülebilecek derece ince iğneyle çizik attım merak etmeyin 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
Sorunu çözemeyince mecbur kaldım tanıdık birine götürdüm ama yinede şeytanlık yapar mı yaparlar. Bunun için işlemcinin ryzen kısmına gözle zor görülebilecek derece ince iğneyle çizik attım merak etmeyin 😂
Sen kafayı sıyırmışsın bilader ama güzel taktik

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
Sen kafayı sıyırmışsın bilader ama güzel taktik
Sorma aga sorma müzik stüdyosu kuralım dedik corona o bu şu derken her şey birbirine girdi yeterince paranoyayım birde dediğinden sonra iyice işkillendim .d
Kısaca; doğru tahmin kardo sıyırdım kfldlglsş

Top Bottom