Arama sonuçları: *

• Users: Yaagz
  • Order by date
  1. Y

Aygıt Yöneticisi'nde ekran kartı gözükmüyor

Herkese merhaba, dün askerden geldim ve masaüstü PC'mi kurdum sonra kapatırken güncelle ve kapat dedikten sonra sabaha kadar siyah ekranda kaldı, daha sonra sabah 2 defa reset attıktan sonra ekran kartını görmedi. Onboard ekran kartını kullanıyorum şu an. Sabahtan beridir uğraşıyorum çözmek için...
  2. Y

5000 TL r3 3100 sistem topladım iyi mi?

Arkadaşlar sistemi bu şekilde aldım ilgilenen herkese teşekkür ederim:)
  3. Y

Atabilirsin hocam bakarım fakat amd Atabilirsiniz hocam fikir açısından iyi olur 1605040265 Hocam maalesef ikinci ele karşı ön yargılarım var düşündüğünüz için teşekkür ederim ama tercih etmiyorum 2. El 1605040574 Arkadaşlar ilginizden dolayı çok teşekkür ederim ama kafam karıştı bu işlerden...
  4. Y

Herkese merhaba. Daha önce de bu konuyu açmıştım ama bugün alıcam oluşturduğum sistemi. Eksik ve kronik sorunlu parça var mı ve parçalar uyumlu mu yardımcı olabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar...
  5. Y

5000 tl sistem ( Yardım )

Teşekkür ederim, peki almak için trendyol veya n11 indirimlerini beklemek mantıklı mı sizce?
  6. Y

Teşekkür ederim. PSU sistemimle uyumlu mu peki o biraz kafamı karıştırdı
  7. Y

Merhaba herkese. 5000 tl bütçem var sistem toplamak istiyorum fakat bu işlerden çok anlamıyorum değerli yorumlarınız benim için çok önemli. Kendi toplamak istediğim sistem bu https://www.akakce.com/siparis/?p=801065101&ref=akakce&v=1.57.4&z=134...
Geri