Merhaba herkese. 5000 tl bütçem var sistem toplamak istiyorum fakat bu işlerden çok anlamıyorum değerli yorumlarınız benim için çok önemli.
Kendi toplamak istediğim sistem bu
www.akakce.com
www.n11.com
www.mediamarkt.com.tr
www.n11.com
www.akakce.com
Sistem bileşenleri uyumlu mu? Sistemde eksik var mı ve bu beni kaç sene götürür? Eğer varsa önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Kendi toplamak istediğim sistem bu
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
ADATA XPG GAMMINX D30 8GBX1 3200MHZ Single DDR4 Gaming Pc Ram Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ADATA XPG GAMMINX D30 8GBX1 3200MHZ Single DDR4 Gaming Pc Ram fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazana
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Şimdiden teşekkür ederim.