Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Ekran kartım kasaya sığmıyor

Daha iyi anlamanız için fotoğrafla destekleyemiyorum site hata veriyor 1658413688 Tamamdır sorun çözüldü bir parçayı çıkarmayı unutmuşum kusara bakmayın
  2. B

Kral bilmiyorum ilk stoktaki kasayı alamadım belki sadecw bunda vardır ya da atladığım bir şey olmalı 1658413592 Daha iyi anlamanız için fotoğrafla destekleyemiyorum site hata veriyor
  3. B

Videoda öyle bir bilgi verilmiyor ve ssd ya da hdd yuvası da engellemiyor 1658413478 Daha iyi anlamanız için fotoğrafla destekleyemiyorum site hata veriyor
  4. B

Evet doğru anladınız
  5. B

Geçtiğimiz günlerde Abdullah abinin çıkardığı sistemi satın aldım bugün sistem geldi fakat ekran kartı genişletme yuvalarını açmama rağmen sığmıyor oradaki ince demir çubukları kesersem sorun kalmıyacak fakat kesmeden nasıl halledebilirim?
  6. B

Çözüldü✓ Asus Dual RX6750XT OC nasıldır?

Ben satabileceğime inanıyorum çoğu kişi fazla bilgi sahibi olmadığı için asus daha iyidir diyip alıp geçiyor en azından şansımı denerim
  7. B

Herkese yardımı için teşekkürler asusu alıp kar etmeye çalışacağım sonrasında ise xfx merc alacağım
  8. B

Teşekkürler,bilmiyordum.
  9. B

Hayır,11.438TL'ye bir ilan buldum,buradaki yorumlara bakıp alacağım.
  10. B

Teşekkürler,değerlendireceğim.
  11. B

Asus dual rx6750 xt oc Bu ekran kartını almayı düşünüyorum fakat internette incelemesini dahi bulamadım.XFX ile arasında ne gibi farklar var,hangisi daha iyi?Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom